Aandacht voor IT Contract- en leveranciersmanagement; inspanning vs resultaat!

28 mei 2024
Online
Aanmelden

Steeds meer zijn we afhankelijk van IT en daarmee ook van de IT leveranciers. Veel ruis en frustratie aan opdrachtgeverszijde kan weg worden genomen door goed contract- en leveranciersmanagement. Maar wist je dat vanuit de NEN7510, ISO90001 en NIS2 contract- en leveranciersmanagement zelfs een randvoorwaarde is?

De inspanning voor goed IT contractmanagement is vaak tijdrovend en al helemaal om de hele organisatie mee te krijgen naar een hoger volwassenheidsniveau. Met kleine stapjes, de juiste stapjes en wat hulp zullen de resultaten ruim opwegen tegen de inspanningen. In dit webinar vertellen we je inclusief voorbeeld casus van andere zorginstellingen hier graag meer over!

Tijdens dit webinar bespreekt Jelle Wenselaar, contractmanager ICT van NTTL b.v., de inspanning vs. resultaten rondom bij IT Contractmanagement. Simon Kuipers, Productgroepmanager ICT van Intrakoop zal de introductie verzorgen en benadrukken waarom grip op IT leveranciers steeds belangrijker wordt.

Jelle Wenselaar is oprichter en mede eigenaar van NTTL, een adviesorganisatie die zich specifiek richt op IT contract- en prestatiemanagement, IT experience en IT inkoop binnen de Zorg en overheid.

Meer weten? Volg ons webinar!

Het webinar duurt maximaal 60 minuten. Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop.

Voor wie

Dit webinar is relevant voor IT managers, inkopers, contractmanagers en andere functionarissen die de prestaties van hun IT leveranciers beter willen monitoren om de slag te maken naar reactief naar pro-actief contract- en leveranciersmanagement.

Het webinar wordt gehouden op:

Dinsdag 28 mei om 10:00 uur

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26