Webinar: Professionele en huishoudelijke elektronica

29 mei 2024
Online
Aanmelden

De ledendialogen die Intrakoop na het faillissement van BCC organiseerden, hebben geleid tot contractering van Strijbosch en Coolblue. Met daarnaast Miele als bestaande Intrakoopleverancier beschikt Intrakoop nu over drie toonaangevende leveranciers in de categorie voor professionele en huishoudelijke elektronica.

Om kennis te maken met deze drie aanbieders en zo te ontdekken welke partij het beste bij de behoefte van jouw zorgorganisatie past, organiseert Intrakoop in samenwerking met Miele, Strijbosch en Coolblue op woensdag 29 mei van 12:00 tot 13:00 uur het webinar ‘Professionele en huishoudelijke elektronica'.

Tijdens dit webinar: 

 • stellen Miele, Strijbosch en Coolblue zich in een korte pitch aan je voor; 
 • ontdek je welke partij het beste bij de behoefte van jouw zorgorganisatie aansluit.

Om het webinar zo efficiënt mogelijk in te steken, inventariseren we graag vooraf welke thema’s jij graag belicht ziet worden. Stuur je vraag, thema of suggestie voor 1 mei op naar de Binnendienst via binnendienst@intrakoop.nl. Dan zorgen wij dat jij antwoord krijgt op jouw vraag. 

Tijdens het webinar kun je ook vragen stellen via de chat. De vragen worden verzameld en achteraf ontvang je per e-mail een centrale terugkoppeling met de antwoorden.
 
Graag tot 29 mei! 
 
Let op: dit webinar is alleen toegankelijk voor leden van Intrakoop.

   

  Deel dit artikel

  Neem contact op

  Nicole Ekkers
  Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 44 64 17 32