Aanbestedingen eenvoudig geregeld

Hik je aan tegen wéér een aanbesteding? Of zoek je naar een samenwerkingsverband voor inkoop? Daar kunnen we samen aan werken. Zodat aanbesteden minder tijd en energie gaat kosten. Bovendien profiteer je dan van onze juridische kennis en expertise als inkoopcoöperatie.

Voor ons is een aanbestedingsproces méér dan offertes opvragen en vergelijken. Het begint bij de vraag: wat heeft jouw zorgorganisatie écht nodig? Je weet immers zelf het best aan welke eisen producten en diensten moeten voldoen. Met jouw input stellen we een programma van eisen op. Zodat je de aanbiedingen objectief kunt vergelijken.

Beoordeel objectief en transparant

Elke aanbesteding voeren we objectief en transparant uit. Wij zijn niet aan leveranciers gebonden. Dankzij onze elektronische inkoopomgeving kunnen we objectief beoordelen. De leveranciers zetten hun aanbiedingen rechtstreeks in dit systeem. Jij bepaalt vooraf de voorwaarden waaraan ze moeten voldoen. Op basis daarvan beoordelen we de leveranciers en hun aanbieding. De beoordelingscriteria liggen vast en zijn bij iedereen bekend – en voor iedereen gelijk.

Kies voor juridische zekerheid

Aanbestedingen, vooral Europese, moeten exact volgens de (complexe) regels verlopen. Onze adviseurs hebben hiervoor de benodigde juridische kennis. Zij kunnen jou dus goed adviseren en begeleiden. Na het inkooptraject ben je zeker van een passende overeenkomst, die juridisch is dichtgetimmerd. Vanzelfsprekend tegen de gunstigste voorwaarden.

Vind de beste deal

Tijdens het wegen van de aanbiedingen, kijken we verder dan de prijs van een product of dienst. We beoordelen ook kwaliteit, logistiek en administratieve verwerking. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid spelen eveneens een rol. Uiteindelijk vind je met deze aanpak de beste deal; een overeenkomst die bijdraagt aan betere zorg voor je cliënten.

Neem contact op

Ook zorgeloos, solide en trefzeker aanbesteden? Betrek een van onze consultants erbij. Neem contact op met:

Corinne van Setten
Managing Consultant
  • 06 51 01 74 75
Corinne van Setten