Efficiënt inkopen dankzij de Kwantitatieve inkoopscan

ICT

Als zorgorganisatie besteed je al gauw 30 tot 50 procent van je bedrijfskosten aan investeringen en inkoop. Tegelijkertijd willen we met elkaar goede zorg betaalbaar houden. Dat maakt efficiënte inkoop noodzakelijk. Met de online inkoopscan krijg je inzicht en ontdek je hoe het efficiënter kan.

Met de Kwantitatieve inkoopscan brengen we alle uitgaven van je zorgorganisatie in kaart. Dat levert je een helder en compleet overzicht op van de inkoopuitgaven van jouw zorgorganisatie. En inzicht in waar je kunt besparen.

Krijg inzicht in je inkoopkosten door analyses

We analyseren kostenplaats, contracten, duurzaamheid, afdeling en medewerkers. Hierdoor weet je exact waar, hoe vaak en voor welke bedragen je zorgorganisatie heeft ingekocht. Vervolgens nemen we graag samen met jou de opvallendste inkoopuitgaven door.

Kijk en vergelijk

Dankzij slimme filters in de inkoopscan kun je inzoomen op uitgaven die belangrijk voor je zijn. Zo krijg je betere managementrapportages. Gebruik je de Kwantitatieve inkoopscan over een langere periode? Dan kun je ook trends signaleren in je inkoopuitgaven. Doen er meer leden mee aan de online inkoopscan? Dan kunnen jullie je cijfers met elkaar vergelijken.

Breid uit met de kwalitatieve inkoopscan

We kunnen ook het totale inkoopproces in kaart brengen. Van klantvraag tot en met factuur. Iets voor jouw zorgorganisatie? Vraag dan naar de uitgebreide kwalitatieve inkoopscan. Hiermee ontdek je waar de knelpunten zitten en op welke onderdelen jouw inkooporganisatie kan besparen. Ook helpen we graag bij het doorvoeren van de aanbevelingen uit de inkoopscan.

Neem contact op

Wil je de online inkoopscan aanvragen of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Esther Copier
Managing Consultant
  • 06 14 33 33 58
Esther Copier