Inkoop en onderhoud van laadpalen

Het gebruik van elektrische auto’s neemt toe. En daarmee ook de vraag naar laadpalen. Overweeg je laadpalen voor je zorgorganisatie aan te schaffen? Met de overeenkomst van Eneco eMobility en Intrakoop kun je laadpalen tegen gunstige condities inkopen en laten onderhouden. Zo maken we het je makkelijk en voordelig om zorglocaties te voorzien van laadpalen en duurzame mobiliteit te stimuleren. 

We werken samen met Eneco eMobility aan elektrische mobiliteit in de zorg. Zij zijn een van de bekendste aanbieders van slimme en duurzame laadoplossingen voor thuis en op het werk. Al meer dan 10 jaar helpen zij hun klanten moeiteloos omschakelen naar elektrisch rijden. Ze hebben inmiddels ruim 40.000 laadpunten geïnstalleerd. Eneco eMobility neemt je al het werk uit handen, van installatie tot onderhoud en beheer. Daarnaast ontvang je door onze overeenkomst inkoopvoordeel op de aanschaf van laadpalen. En je bent verzekerd van 100% groene stroom uit zonne- en windenergie. Zo draag je optimaal bij aan een schonere wereld.

Van oriëntatie tot zorgeloos laden

Heb je interesse in een laadpaal van Eneco eMobility?  Laat het ons weten en we pakken het samen zo op:

  • Laat David Hoorn van Intrakoop weten dat je belangstelling hebt voor de aanschaf van een laadpaal.
  • Een medewerker van Eneco eMobility neemt contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna plant hun installateur een afspraak met je in voor een kosteloos locatiebezoek.
  • Een week na het locatiebezoek ontvang je een vrijblijvende offerte voor de laadpaal en de installatie.
  • Je nieuwe laadpaal wordt binnen vier weken na akkoord op de offerte geïnstalleerd. De installateur bepaalt samen met jou de installatiedatum. Je kunt meteen na de installatie laden.
  • Na de installatie heb je toegang tot de Charge Manager: de online portal met een up-to-date overzicht van het aantal transacties, geladen kWh en bespaarde CO2. De transacties worden automatisch gefactureerd. Is er onverhoopt een storing? Dan staat de klantenservice van Eneco eMobility 24/7 voor je klaar.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze overeenkomst voor laadpalen of er gebruik van maken? Neem contact op met:

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84
David Hoorn