Flexibele voedings­concepten voor kleinschalige zorg

De zorg verandert. Meer zorgorganisaties kiezen voor kleinschalige woonvormen. De extramurale zorg groeit. Budgetten en verantwoordelijkheden decentraliseren. Dat vraagt om flexibele concepten voor eten & drinken. Via Intrakoop vind je leveranciers die met hun voedingsconcepten optimaal weten in te spelen op kleinschalige zorg. Tegen gunstige prijzen en voorwaarden.

Van grootschalig naar kleinschalig

Steeds vaker doe je zelf de inkoop als beheerder, afdelingsmanager of verzorger van een kleinschalige woonvorm. Met een budget dat je naar eigen inzicht besteedt. Door het groeiend aantal ‘consumentinkopers’ verschuift de markt voor onder andere eten & drinken van grootschalige naar kleinschalige leveringen. Dat vraagt om flexibiliteit van de voedingsleveranciers.

‘Vind de leveranciers die optimaal inspelen op kleinschalige zorg.‘

Kies de voedingsleverancier die bij jouw woovorm past

Hoe organiseer je eten & drinken in kleinschalige woonvormen? Of voor kleinschalige zorg in een grootschalige setting? Je wilt weten welke aanbieders er zijn, hoe ze van elkaar verschillen en of ze betrouwbaar zijn. Wij weten als geen ander wat er te koop is. Samen met jou doorlopen we een gedegen selectietraject om voedingsleveranciers te vinden die bij je passen. Jij kiest uiteindelijk met welke voedingsleverancier(s) je in zee gaat.

Ruime keuze

We hebben goede afspraken gemaakt met een aantal betrouwbare voedingsleveranciers die sterk zijn in kleinschalige distributie. Zo kun je kiezen voor Huuskes, Van Hoeckel, Jumbo en Zorgboodschap. Met hen hebben we overeenkomsten gesloten die jou veel collectief voordeel kunnen bieden. Door samen in te kopen bespaar je veel geld.

Neem contact op

Benieuwd naar alle voordelen van deze flexibele voedingsconcepten voor kleinschalige zorg? Neem contact op met:

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83
Linda van Lievenoogen