ICT-oplossingen voor de zorg

ICT

Veel zorgorganisaties zoeken ondersteuning bij ICT-vraagstukken. ICT wordt immers steeds belangrijker in de zorg en de kosten hiervoor stijgen. Tegelijkertijd is de ICT-markt groot en onoverzichtelijk. Wij helpen je de ICT-oplossing te vinden die bij jouw organisatie past.

Hoe houd je grip op de inkoop van ICT-oplossingen? En voor welke ICT-leverancier kies je? Toch fijn als je die keuze niet alleen hoeft te maken. Samen met ICT-partner Protinus IT zoeken wij graag een antwoord op jouw ICT-vragen. En koppelen je vervolgens aan passende leveranciers. Jij kiest vervolgens met welke leverancier je het ICT-vraagstuk daadwerkelijk oplost.

Vind de juiste ICT-oplossing en -specialist

De ervaring leert dat er binnen ICT allerlei ambachten zijn; ieder heeft zijn eigen specialisatie. Sommige partijen zeggen dat ze alles kunnen op ICT-vlak. Maar wij zien dat ze dat in de praktijk vaak niet kunnen waarmaken. Door een beperkte scope, onvoldoende kennis en/of vastzitten aan een bepaald merk.
Dé ICT-oplossing vind je dus zelden bij een en dezelfde partij. ICT is een complex vakgebied, waarbinnen het prettig is een gids te hebben. Iemand die je helpt de juiste oplossing te vinden. En de bijbehorende leverancier. Intrakoop is graag die gids. Want alleen samen maken we goede zorg betaalbaar.

Kennis geeft grip op ICT

De webshop is eenvoudig te koppelen aan inkoopsystemen zoals TBlox, Proactive, Procare Inconto, Esize en AXI. Zo kun je alle ICT-bestellingen direct opnemen in je eigen bestelproces en procuratie. Een prettige manier om overzicht te houden bij de inkoop van ICT-producten en -diensten.

Kennis van ICT-markt drukt prijzen

Intrakoop en Protinus IT helpen jou samen om te zorgen dat jouw zorgorganisatie grip krijgt op ICT. We delen onze kennis en brengen gemeenschappelijke ICT-vraagstukken in kaart. We kijken daarbij vooral naar uitdagingen als het gaat om privacy, software, storage, cloud en infrastructuur. En welke ICT-leveranciers uitblinken op deze gebieden.

Meer weten over onze ICT-oplossingen?

Kijk eens op onze oplossingenportal. Je kunt ons ook direct bellen of mailen voor een afspraak.

Neem contact op

Benieuwd naar onze ICT-oplossingen? We praten je graag vrijblijvend bij over de keuzes die je hebt. Neem contact op met:

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26
Simon Kuipers