Quick scan privacy

ICT

Is jouw organisatie AVG-proof? Ja, nee of weet ik eigenlijk niet? Doe onze quick scan en je hebt snel een goede indruk van hoe het binnen jouworganisatie staat met dit belangrijke onderwerp. De Intrakoop quick scan privacy geeft je het antwoord!

 

Ontwikkeld door experts

De quick scan privacy is ontwikkeld door onze ervaren privacy experts die hun sporen in alle vormen van privacy en AVG advisering in de zorg ruimschoots hebben verdiend. Hun ervaring heeft bijgedragen aan een logische, systematische en efficiënte quick scan die vrij snel inzichtelijk maakt hoe het er binnen jouw zorgorganisatie voor staat met betrekking tot genoemde onderwerpen. 

Laat je adviseren

Realiseer je goed dat privacy een belangrijk onderdeel is van de dagelijkse gang van zaken binnen een zorgorganisatie. Onderdeel van goede zorg is immers ook het goed omgaan met de privacy van je cliënten. Krantenkoppen zijn niet mals als er een privacy-incident plaatsvind. Focus op het onderwerp is dan ook meer dan noodzakelijk.

Laat je adviseren door professionals uit de zorg met deze quick scan. Tegen een fixed price een advies over een belangrijk onderwerp dat je dagelijks tegenkomt en waar je zorgorganisatie alleen maar beter van wordt. 

Neem contact op

Fred Schellens
Privacy Consultant
  • 06 82 52 92 62
Fred Schellens