Goed geprijsde kantoorartikelen snel bezorgd

Je zoekt meer dan alleen een leverancier van kantoorartikelen. Je wilt een specialist die alles op dit gebied heeft én de zorgsector kent. Deze leveranciers hebben wij voor je geselecteerd.

Intrakoop heeft overeenkomsten gesloten met onder andere Lyreco en Office Depot. Zodat je altijd de kantoorartikelen vindt die je nodig hebt. En zeker bent van de juiste prijs.

Lyreco: voor kantoor en werkplek

Lyreco biedt een ruim assortiment kantoor- en werkplekbenodigdheden. Van papier en pennen tot schoonmaakmateriaal en drukwerk. Bovendien levert Lyreco ruim 99 procent van de bestellingen binnen een dag. Daarbij besteedt Lyreco veel aandacht aan Total Cost of Ownership (TCO). Dit gaat niet alleen over lage productprijzen, maar ook over de bijkomende kosten. Denk aan bestellen, controleren van leveringen, interne distributie, facturen, volledige logistieke verwerking en assortimentsbeheer.

Office Depot: marktleider in kantooroplossingen

Ook bij Office Depot vind je een ruim assortiment kantoor- en werkplekbenodigdheden. Uitgangspunt daarbij is partnership en kostenbesparing. Office Depot streeft naar een soepel en efficiënt verlopend proces dat ruimte geeft om te besparen. Daarbij helpt hun kennis van administratieve, logistieke en besteloplossingen. Ook kun je bij Office Depot terecht voor print- en drukwerk, kantoormeubilair, koffiezetsystemen en frisdranken.

Alle papiersoorten eenvoudig besteld bij Papyrus

Daarnaast werken we samen met Papyrus, dé specialist op het gebied van papier. Deze internationale organisatie heeft een compleet assortiment van gecertificeerd kantoorpapier. Van grafisch papier, digitaal printpapier, enveloppen, tot verpakkingen, karton en creatieve papiersoorten. Een zeer uitgebreid assortiment dat altijd op voorraad is. Bovendien gebruikt Papyrus een online platform om bestelling en betaling te regelen. Dat maakt het bestelproces eenvoudig en efficiënt.

Neem contact op

Meer weten over onze leveranciers van kantoorartikelen? Bel of mail voor meer informatie of een afspraak met:

Bert Baan
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 53 21 55 23
Bert Baan