Goed geprijsde kantoorartikelen snel bezorgd

Je zoekt meer dan alleen een leverancier van kantoorartikelen. Je wilt een specialist die alles op dit gebied heeft én de zorgsector kent. Deze leveranciers hebben wij voor je geselecteerd.

Intrakoop heeft overeenkomsten gesloten met onder andere Lyreco en Viking. Zodat je altijd de kantoorartikelen vindt die je nodig hebt. En zeker bent van de juiste prijs.

Lyreco: voor kantoor en werkplek

Lyreco biedt een ruim assortiment kantoor- en werkplekbenodigdheden. Van papier en pennen tot schoonmaakmateriaal en drukwerk. Bovendien levert Lyreco ruim 99 procent van de bestellingen binnen een dag. Daarbij besteedt Lyreco veel aandacht aan Total Cost of Ownership (TCO). Dit gaat niet alleen over lage productprijzen, maar ook over de bijkomende kosten. Denk aan bestellen, controleren van leveringen, interne distributie, facturen, volledige logistieke verwerking en assortimentsbeheer.

Viking: marktleider in kantooroplossingen

Ook bij Viking vind je een ruim assortiment kantoor- en werkplekbenodigdheden. Uitgangspunt daarbij is partnership en kostenbesparing. Viking streeft naar een soepel en efficiënt verlopend proces dat ruimte geeft om te besparen. Daarbij helpt hun kennis van administratieve, logistieke en besteloplossingen. Ook kun je bij hen terecht voor projectinrichting, meubilair, schoonmaakartikelen en een groeiend assortiment toegespits op de zorg. Viking heeft een gespecialiseerd team met kennis van de zorg dat beschikbaar is om oplossingen te bieden voor specifieke vragen.

Neem contact op

Meer weten over onze leveranciers van kantoorartikelen? Bel of mail voor meer informatie of een afspraak met:

Nicole Ekkers
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 44 64 17 32
Nicole Ekkers