Kantoor- en magazijninrichting op maat

Manutan heeft jarenlange ervaring in het geven van deskundig advies over de inrichting van jouw kantoor, magazijn of het buitenterrein. Je bent verzekerd van de best mogelijke productselectie en je krijgt gegarandeerd waar voor je geld. Levering gebeurt razendsnel uit voorraad.

Advies, uitvoering en nazorg

Wil je een nieuwe ruimte inrichten of een bestaande ruimte herinrichten? Manutan helpt je graag door een vakkundig advies. Naast jouw wensen zijn veiligheid en efficiency belangrijke factoren die hierin meewegen. Na advies over de inrichting kunnen zij, indien gewenst, het advies uitvoeren en bieden ze nazorg. 

Productgroepen

Manutan heeft kennis en producten op de volgende gebieden:

  • Magazijn en werkplaats: er is een brede range aan artikelen beschikbaar. Denk hierbij aan magazijnstellingen, werkbanken, maar ook producten als pallettrucks en velerlei soorten bakken.
  • Veiligheid: veiligheid op de werkvloer omvat veel meer dan alleen persoonlijke beschermingsmiddelen. Manutan levert een breed en dynamisch assortiment veiligheidsartikelen voor jouw instelling.
  • Gereedschap: je kunt er terecht voor  alle industriële onderhoudsbenodigdheden en gereedschap. Zoals batterijen, elektrisch gereedschap, handgereedschap, vetten, smeermiddelen of werkplaatsmachines.
  • Hygiëne: Manutan biedt een dynamisch assortiment schoonmaakmiddelen, stofzuigers, afvalbakken en diverse andere schoonmaakproducten die nodig zijn om de hygiëne binnen uw instelling te waarborgen.
  • Kantoor: van kantoorartikelen tot meubilair. Je vindt het hier.
  • Buitenterrein: denk hierbij aan de bewegwijzering, buitenmeubilair, een fietsenstalling of een rokersruimte op jouw terrein.


Neem contact op

Meer weten over onze leveranciers van kantoorartikelen? Bel of mail voor meer informatie of een afspraak met:

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
André Burnet