Meer kennis over jouw leveranciers met de leveranciersprestatiemeting (LPM)

Je kiest niet zomaar een leverancier. Meestal maak je een zorgvuldige keuze. Maar check je daarbij ook hoe ze presteren? Met de online leveranciersprestatiemeting (LPM) van Intrakoop ontdek je het. Met deze tool meet je de prestaties van je leveranciers.

Met de LPM zie je hoe tevreden jouw collega’s zijn over de leveranciers. Zo levert de LPM een schat aan informatie op. Kosteloos. En krijg je de kans om de prestaties te evalueren en verbeteren. Ook kun je de LPM gebruiken voor het behalen van kwaliteitscertificering zoals HKZ en ISO.

Hoe werkt de prestatiemeting?

Wil je de prestaties van je leveranciers meten? Ga dan naar www.intrakoop.nl/lpm. Daar geef je aan welke leveranciers je wilt beoordelen en binnen welke productgroep. Vervolgens ontvangen de opgegeven beoordelaars een korte digitale vragenlijst.

Wat zijn de resultaten?

Heeft een beoordelaar de vragenlijst ingevuld en opgestuurd? Dan zie je op www.intrakoop.nl/lpm de resultaten. Bovendien kun je daar de prestaties van jouw leveranciers vergelijken met hun prestaties bij vergelijkbare zorgorganisaties. Scoort jouw leverancier op een aantal aspecten slechter dan de benchmark? Dan weet je meteen waaraan gewerkt moet worden. Zo draag je bij aan het verhogen van de kwaliteit van jouw leverancier.

Download voor meer informatie het leaflet Leveranciersprestatiemeting

Meer mogelijkheden met de LPM? 

Met een jaarlicentie op de LPM Extra  (€600,- exclusief btw) kun je de leveranciersprestatiemeting verder personaliseren en nog meer doen met de resultaten. Door het weglaten van standaardvragen en het aanpassen van het logo, de kleur en de standaardmailberichten kun je de metingen nog meer laten aansluiten op jouw organisatie.  En je kunt alle resultaten en het metingenoverzicht exporteren naar Excel of via de API uitwisselen met andere systemen.

Beste Leverancier Award voor de Zorg

Intrakoop reikt jaarlijks de Beste Leverancier Award voor de Zorg uit. De nominaties voor deze prijs komen voort uit de resultaten van de leveranciersprestatiemeting. Zo draagt jouw beoordeling dus bij aan extra aandacht voor goede leveranciers.

Neem contact op

Wil je meer informatie over de leveranciersprestatiemeting? Direct aanmelden kan ook op www.intrakoop.nl/lpm. Of neem dan contact op met:

Intrakoop Binnendienst
Elke werkdag bereikbaar
  • 073 21 21 200
Intrakoop Binnendienst