Hulp bij de zoektocht naar vast of flexibel personeel

Als HR-afdeling sta je voor aardig wat uitdagingen. De arbeidsmarkt flexibiliseert, functies digitaliseren en de wet- en regelgeving wijzigt om de haverklap. Bovendien maakt de structurele schaarste van personeel duurzame inzetbaarheid noodzakelijk. Gelukkig kan onze leverancier je daarbij helpen.

Met al deze uitdagingen is het fijn als je de zoektocht naar personeel kunt uitbesteden. Intrakoop heeft afspraken gemaakt met een leverancier van flexibele arbeidskrachten. Ben je op zoek naar zorgpersoneel, ondersteunend personeel of andere professionals? Onze leverancier vindt de geschikte kandidaat of oplossing.

Tarieven vastgelegd in overeenkomst

Intrakoop heeft een overeenkomsten gesloten met Medi Interim. Hierdoor ben je voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten en professionals verzekerd van de scherpste tarieven. Zo maken we goede zorg betaalbaar.

RGF Staffing (vh Start People)

RGF Staffing is een HR-dienstverlener met een landelijke netwerk van 130 vestigingen. Binnen dit bedrijf is Medi Interim de specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Van verpleegkundigen en laboranten tot zzp’ers in de thuiszorg, artsen en specialisten. Met Medi Interim vind je de juiste zorgprofessional voor jouw organisatie. Voor tijdelijk of vast.

Maak kennis met RGF Staffing


Neem contact op

Wil je meer weten over onze raamovereenkomsten? Of wil je de juiste dienstverlener vinden voor jouw zorgorganisatie? Neem contact op met:

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes