Hulp bij de zoektocht naar vast of flexibel personeel

Als HR-afdeling sta je voor aardig wat uitdagingen. De arbeidsmarkt flexibiliseert, functies digitaliseren en de wet- en regelgeving wijzigt om de haverklap. Bovendien maakt de structurele schaarste van personeel duurzame inzetbaarheid noodzakelijk. Gelukkig kunnen onze leveranciers je daarbij helpen.

Met al deze uitdagingen is het fijn als je de zoektocht naar personeel kunt uitbesteden. Intrakoop heeft afspraken gemaakt met leveranciers van flexibele arbeidskrachten. Ben je op zoek naar zorgpersoneel, ondersteunend personeel of andere professionals? Onze leveranciers vinden de geschikte kandidaat of oplossing.

Tarieven vastgelegd in raamovereenkomsten

Intrakoop heeft raamovereenkomsten gesloten met RGF Staffing (vh Start People) en PIDZ. Hierdoor ben je voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten en professionals verzekerd van de scherpste tarieven. Zo maken we goede zorg betaalbaar.

RGF Staffing (vh Start People)

RGF Staffing is een HR-dienstverlener met een landelijke netwerk van 130 vestigingen. Binnen dit bedrijf is Medi Interim de specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Van verpleegkundigen en laboranten tot zzp’ers in de thuiszorg, artsen en specialisten. Met Medi Interim vind je de juiste zorgprofessional voor jouw organisatie. Voor tijdelijk of vast.

Maak kennis met RGF Staffing

PIDZ

Via het online platform van PIDZ (Professionals In De Zorg) komen vraag en aanbod van zelfstandige zorgprofessionals bij elkaar. Het netwerk bestaat uit ruim 5500 zzp-ers, zoals helpenden (+), verzorgenden IG, begeleiders en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Als Intrakoop-lid kun je in deze database op basis van specifieke wensen en eisen 24/7 zoeken naar de juiste zorgprofessional voor je organisatie. Tegen aantrekkelijke tarieven. 

Maak kennis met PIDZ 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze raamovereenkomsten? Of wil je de juiste dienstverlener vinden voor jouw zorgorganisatie? Neem contact op met:

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes