Hygiëne en infectiepreventie

Een schone en hygiënische omgeving geeft cliënten, patiënten, bewoners en medewerkers een veilig gevoel. Het draagt bij aan herstel en een prettig verblijf. Samen met je zorgorganisatie werkt Ecolab graag aan duurzame en veilige hygiëne-oplossingen. 

Ecolab is wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services. Elke dag maken zij de wereld schoner, veiliger en gezonder en beschermen zo mensen en cruciale hulpbronnen. Deze leverancier biedt oplossingen voor reiniging en infectiepreventie en verbetert hiermee de hygiëne en bedrijfsefficiëntie. Naast de diversiteit aan  productoplossingen zorgt  hun technische kennis voor een hoge productkwaliteit en wordt veiligheid gegarandeerd en geborgd. Ecolab werkt graag met jouw zorgorganisatie samen op het gebied van reiniging, desinfectie en contaminatie control. De raamovereenkomst die Intrakoop heeft afgesloten met Ecolab heeft betrekking op de divisie Institutional.

Heb je specifieke vragen vanuit jouw zorgorganisatie? De territory- en accountmanagers van Ecolab adviseren en ondersteunen je graag bij al jouw vragen en uitdagingen op het gebied van  reiniging en desinfectie. Als Intrakoop-lid profiteer je bovendien van goede prijscondities direct af-factuur.

Duurzaamheid

In die oplossingen en diensten die Ecolab biedt vormt duurzaamheid een integraal onderdeel. Door technologie, informatie, service en training op locatie helpen zij uitzonderlijke bedrijfsresultaten te halen en bevorderen tegelijkertijd een positieve impact op het milieu en de samenleving. Vanzelfsprekend voldoen alle producten aan beschikbare wetgevingen en zijn in vele gevallen voorzien van een Ecolabel of SWAN Label. Ook is Ecolab ISO 14001 gecertificeerd.

Unieke voordelen

 • Compleet pakket aan reinigings- en desinfectiemiddelen en -materialen voor de optimale hygiëne binnen jouw organisatie.

 • De Ecolab territorymanager is jouw adviseur en helpt je bij het behalen van alle hygiëne doelstellingen; 1 persoon is verantwoordelijk voor alle afspraken tussen Ecolab en jouw zorgorganisatie.

 • Duidelijke focus op het gebied van TCO (Total Cost of Ownership) om de hygiëneresultaten te borgen tegen de laagst mogelijke kosten.

   

   


   

  Neem contact op

  Meer weten of deelnemen aan onze overeenkomst met Ecolab? Neem contact op met:

  André Burnet
  Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
  André Burnet