Zorgvuldige begeleiding bij inkoop schoonmaak

Schoonmaak en Textiel

Aandacht voor hygiëne binnen je organisatie is van levensbelang. Dat vereist een schoonmaakexpert met wie goede afspraken zijn gemaakt. Dankzij zorgvuldige begeleiding bij je inkooptraject of heronderhandeling, kom je tot de beste schoonmaakovereenkomst. 

We benchmarken met recente trajecten bij vergelijkbare zorgorganisaties. Zo krijg je gegarandeerd marktconforme condities. Wij begeleiden je bij de inkoop van schoonmaakdienstverlening. In alle fasen van het traject: van voorbereiden, beoordelen en concretiseren tot en met het afsluiten van  de overeenkomst. Daarna ondersteunen we je met contractmanagement en advies, zolang je contract loopt. Samen zorgen we voor een overeenkomst die aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. 

Een volledig inkooptraject voor schoonmaak

Starten we samen een inkooptraject voor de schoonmaak? Dan werken we meestal met de Best Value Approach, ook wel prestatie-inkopen genoemd. Kenmerkend voor prestatie-inkopen is dat je minder standaarden en minimumeisen opstelt voor de kwaliteit van de opdracht. Je daagt de verschillende schoonmaakleveranciers uit om de meeste waarde te bieden tegen een marktconforme prijs. En dat lukt, zien we in de praktijk.

Heronderhandeling met schoonmaakleveranciers

Wil je de overeenkomst met je leverancier verlengen? Dan kun je ons inschakelen voor een heronderhandeling. Je geeft aan op welke punten de leverancier zijn schoonmaakdiensten kan verbeteren. Daarna kan de leverancier een nieuw, passend aanbod doen. Het resultaat: schoonmaak op maat tegen een getoetste marktconforme prijs.

Neem contact op

Benieuwd hoe Intrakoop je kan begeleiden bij de inkoop van schoonmaakdiensten voor jouw zorgorganisatie? Neem contact op met:

Klaartje Stikvoort
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 82 06 15 86
Klaartje Stikvoort