Zorgvuldige begeleiding bij inkoop schoonmaak

Schoonmaak en Textiel

Aandacht voor hygiëne binnen je organisatie is van levensbelang. Dat vereist een schoonmaakexpert met wie goede afspraken zijn gemaakt. Dankzij zorgvuldige begeleiding bij je inkooptraject, kom je tot de beste schoonmaakovereenkomst. Onze leveranciers bieden de maximale waarde tegen een marktconforme prijs.

Wij begeleiden je bij de inkoop van schoonmaakdienstverlening. In alle fasen van het traject: voorbereiden, beoordelen, concretiseren en de overeenkomst sluiten. Samen komen we tot een overeenkomst die aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Bij een offertetraject mogen alle partijen meedoen; dus niet alleen de leveranciers van Intrakoop.

Wie zijn onze partnerleveranciers?

Intrakoop is samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met Asito Medical, Gom Zorg en Hago Zorg. Dankzij deze overeenkomsten profiteer je van collectief voordeel, keuzevrijheid én maatwerk. Met een heronderhandeling, een minicompetitie of een volledig inkooptraject organiseren we voordelige inkoop van professionele schoonmaakdiensten.

Een volledig inkooptraject voor schoonmaak

Starten we samen een inkooptraject voor de schoonmaak? Dan werken we meestal met de Best Value Approach, ook wel prestatie-inkopen genoemd. Kenmerkend voor prestatie-inkopen is dat je minder standaarden en minimumeisen opstelt voor de kwaliteit van de opdracht. Je daagt de verschillende schoonmaakleveranciers uit om de meeste waarde te bieden tegen een marktconforme prijs. En dat dat lukt zien we gelukkig terug in de praktijk.

Heronderhandeling met partnerleveranciers

Is een van de drie partnerleveranciers al je schoonmaakleverancier? En wil je de overeenkomst met deze leverancier verlengen? Dan kun je ons inschakelen voor een heronderhandeling. Je geeft dan aan op welke punten de leverancier zijn schoonmaak-diensten kan verbeteren. Vervolgens kan de leverancier een nieuw, passend aanbod doen. Het resultaat: schoonmaak op maat tegen een marktconforme prijs.

Minicompetitie tussen partnerleveranciers

Wil je kiezen voor één van onze partnerleveranciers? Dan gaan zij onderling de competitie aan om jou het beste aanbod te doen. Hiervoor inventariseren we eerst de specifieke wensen en eisen van jouw zorgorganisatie. De leveranciers doen vervolgens een aanbod dat hier zo goed mogelijk op aansluit. Samen selecteren we de leverancier met het beste aanbod. Zo zorgt ook de minicompetitie voor maatwerk én een marktconforme prijs.

Neem contact op

Benieuwd hoe Intrakoop je kan begeleiden bij de inkoop van schoonmaakdiensten voor jouw zorgorganisatie? Neem contact op met:

Jolanda van Dinteren
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 13 32 61 46
Jolanda van Dinteren