Succesvolle samenwerking in selectie en contractmanagement bij Sirjon

Inrichting en Kantoor

Na een succesvol selectietraject dat begeleid is door Intrakoop, is ons lid Sirjon (Sector VVT/GZ) alweer enige tijd geleden opgestart met Zorgboodschap (Verscentrum Nederland) als leverancier voor hun eten en drinken vraag.

Samen met Sirjon en Zorgboodschap kijkt Intrakoop naar de presentaties van zowel leverancier als opdrachtgever. Sirjon geeft aan blij te zijn met de ondersteuning vanuit Intrakoop. Intrakoop is dan ook dagelijks bezig met contractmanagement en voor Sirjon de specialist op het gebied van eten en drinken.

Gezamenlijk het niveau van de eten en drinken portefeuille omhoog brengen

Marieke van den Noort, beleidsmedewerker bij Sirjon geeft aan: “Het zijn niet alleen de cijfers en de rapportages maar ook de gesprekken waarin Intrakoop kennis deelt die ons verder helpt binnen Sirjon.” Ido Verbree, inkoper/productmanager vult aan: “Sirjon is een mooie organisatie waar we graag en veel mee sparren om gezamenlijk het niveau van hun eten en drinken portefeuille naar een nog hoger niveau te krijgen. Leverancier Zorgboodschap doet het goed en met hen kijken we hoe we Sirjon steeds beter en breder kunnen bedienen met het samenvoegen van logistieke stromen.”

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over eten & drinken oplossingen of ondersteuning in een inkooptraject?

Ido Verbree
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 50 51 47 92