De meewerkdag van Joey Ronkes bij Huuskes

Kleinschalige zorg

Verbinden: daar draait het om bij Intrakoop. Dat is ons DNA en daar is ook onze strategie op gebaseerd. Daarom werken Intrakopers regelmatig mee bij één van onze leden of leveranciers. Een kort verslag van de meewerkdag van inkoper/productmanager Joey Ronkes bij Intrakoop-leverancier Huuskes.

Twee dagen lang stak Joey de handen uit de mouwen bij Huuskes in Nijkerk. En krijgt zo een goed beeld van het reilen en zeilen achter de schermen van een distributeur. Huuskes is een totaalleverancier van eten en drinken voor de grootschalige en de kleinschalige markt. Deze distributeur heeft veel versleveranciers onder eigen dak, zoals een eigen slagerij, groentesnijderij en conveniencekeukens.

De eerste dag gaat Joey na de kennismaking aan de slag op de klantenservice. Hier behandelen ze alle telefoontjes en mailtjes over de bestellingen. Daarna helpt hij Logistiek bij het klaarmaken van bestellingen voor Eten & Zo en Eten & Zo, Thuis.

“Met deze meewerkdagen kunnen we leveranciers en leden dichter bij elkaar brengen.

De tweede dag gaat Joey als bijrijder mee op de vrachtwagen. Ze brengen bestellingen rond bij onze leden. “Hoewel het voor mij (met een kantoorbaan) midden in de nacht leek, waren de andere vrachtwagens al even onderweg. Het was vooral mooi om te zien hoe iedere medewerker van Huuskes zich ervan bewust is dat je elke dag weer met elkaar de beste service moet verlenen. Ook was het leerzaam om te zien hoe je een complex logistiek proces zo efficiënt mogelijk kan inrichten, zodat het voor klanten totaal niet complex lijkt.”

“Met deze meewerkdagen kunnen we de leveranciers en leden dichter bij elkaar brengen. Door écht bij elkaar een kijkje in de keuken te nemen, ga je elkaar nog beter begrijpen.”

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de meewerkdagen van onze collega’s? Neem dan contact met me op:

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 12 79 99 76