De AVG-waaier, iets voor jouw organisatie?

AVG waaier Fundis

De AVG is al weer ruim een jaar van kracht. Intrakoop heeft in dat jaar veel gepubliceerd over de impact van die AVG en heeft een groot aantal leden kunnen helpen met haar privacy dienstverlening.

 

Zo is een aantal leden geholpen met een Functionaris Gegevensbescherming en hebben we bij diverse leden mogen adviseren over wat wel en wat juist niet te doen op het gebied van bescherming van de privacy van cliënten en medewerkers. 

Ons lid WelThuis maakt deel uit van de holding Fundis. Die holding heeft voor al haar onderdelen een waaier gemaakt waarin de belangrijkste informatie over de AVG is gebundeld. Naast algemene wet- en regelgeving bevat deze informatiewaaier voorbeelden uit de praktijk en tips voor leidinggevenden. De waaier is handzaam, makkelijk mee te nemen en vooral leuk. Misschien vind je die waaier interessant voor jouw organisatie of zou je een dergelijke waaier ook speciaal voor jouw organisatie in je huisstijl willen laten maken. Dat kan. Via info@fundis.nl kun je meer informatie krijgen over deze waaier en kun je ook in contact gebracht worden met de makers ervan. 


 

Deel dit artikel