Oplossing digitale weerbaarheid gemeenten ook oplossing zorgsector?

Beeldscherm met lock_web

Onze ICT-partner Protinus IT heeft recent een tender gewonnen voor de implementatie van een oplossing voor de digitale weerbaarheid van ruim 330 Nederlandse gemeentelijke organisaties.

Samen met,  onder andere,  Motiv, Vodafone en PriceWaterhouseCoopers leveren zij securitydiensten, -producten en -consultancy aan deze gemeenten.

Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid

Zorgorganisaties hebben, net als de Nederlandse gemeenten, een grote verantwoordelijkheid om hun informatievoorziening te beveiligen en te beschermen. De eerdergenoemde consortiumpartners bieden via de gewonnen tender de Vereniging Nederlandse Gemeenten een robuuste invulling van de richtlijn beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid vanuit een samenwerking waarbinnen de unieke expertises van de consortium leden worden gecombineerd. Een invulling die wellicht ook een invulling zou kunnen zijn die aansluit bij jouw uitdagingen op dat gebied. 

Heeft jouw zorgorganisatie ook te maken met vraagstukken op het gebied van onder meer Security? Neem dan contact op met collega Patrick van Lonkhuijzen. Hij kan je, samen met onze leveranciers, van advies voorzien op dit gebied. Je kan via ons niet alleen terecht voor vraagstukken op het gebied van security, maar voor alles op het gebied van software, hardware en IT-consultancy. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Patrick van Lonkhuijzen
Consultant
  • 06 55 72 12 81