Wat gaan we doen in duurzame mobiliteit?

Elektrisch tanken

Op 30 januari hebben diverse leden meegedaan aan de ledenconsultatie over duurzame mobiliteit. De uitkomsten en de mogelijke rol van Intrakoop zijn uitgebreid besproken met het MT. Hoe gaan we daarmee verder?

Uit de ledenconsultatie bleek dat elke organisatie om een individuele benadering vraagt, als het gaat om het opstellen van een beleid of advies  over duurzame mobiliteit. Een collectieve oplossing vanuit Intrakoop ligt dan niet direct voor de hand.

Vervolgsessie

Ook is naar voren gekomen dat  het uitwisselen van ideeën, kennis en ervaringen wel toegevoegde waarde heeft. De rol als verbinder nemen wij graag op ons  door nog voor de zomer een vervolgsessie te organiseren. Met een onderwerp rondom  duurzame mobiliteit dat tijdens de ledenconsultatie op 30 januari is besproken, bijvoorbeeld:

  • Meekrijgen van medewerkers
  • Beleid opstellen
  • Benchmarken 
  • De aanpak van cliëntenvervoer

Over welke onderwerpen in het kader van duurzame mobiliteit wil jij het liefst met andere zorgorganisaties en Intrakoop praten? Laat het per e-mail weten via david.hoorn@intrakoop.nl 

Daarnaast gaan wij met meerdere marktpartijen in gesprek om onszelf verder te informeren over toekomstige mobiliteitsconcepten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van waardevolle informatie.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten of reageren? Neem dan contact op met:

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84