Zorgeloze cyberveiligheid

Campagnebeeld security voor zorg

De gezondheidszorg is een favoriet doelwit van cybercriminelen. Het afgelopen jaar zien we een sterke toename van aanvallen op gezondheidszorgsystemen.

Met incidenten als ongeautoriseerde netwerktoegang, malware-infecties en phishing-aanvallen via e-mail. Zelfs in de huidige tijd van uitzonderlijke uitdagingen voor de hele gezondheidssector, hebben cybercriminelen laten zien dat ze de zorg niet sparen.

Over dit onderwerp heeft F-Secure een interessant E-book geschreven.  Dit E-book is te downloaden via deze pagina. In dit E-book worden onder andere deze vragen beantwoord:

  • Waarom is de gezondheidszorg doelwit voor cyberaanvallen?
  • Wat zijn de kosten van een datalek in de zorg?
  • Welke methoden worden vaak gebruikt voor een cyberaanval in de zorg?
  • Hoe helpt F-Secure de gezondheidszorg?

Security voor Zorg

Vragen die van groot belang zijn in de zorg en direct samenhangen met de door onze strategische partner Protinus gestarte campagne ‘Security voor Zorg’. Met die campagne beogen Protinus, Intrakoop en een aantal aan Protinus gelinkte leveranciers producten en oplossingen aan te bieden en mee te denken in manieren om de zorg, en dan vooral de beveiliging van IT-systemen in de zorg, nog beter en veiliger te kunnen maken. 

Meer weten? Bekijk het webinar

F-secure organiseert op 23 februari een webinar waarin ze je graag meer vertellen over de ontwikkelingen op het gebied van cybergevaren. Daarin komen onder meer aan de orde: Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van Ransomware en andere malware die wordt 'uitgestrooid' over ons? En welke impact heeft dat op zorgorganisaties terwijl we juist proberen op te krabbelen en onszelf staande te houden tijdens deze pandemie?

Aanmelden voor het webinar is makkelijk. Onderstaand de link naar de pagina met iets meer informatie. Je hoeft je niet apart in te schrijven. Het enige dat je hoeft te doen is de agendalink toe te voegen aan je eigen agenda. De link naar het webinar staat er al in. En uiteraard mag je deze link ook gebruiken in communicatie naar andere geïnteresseerden.

https://www.f-secure.com/en/about-us/livewebcast/attackers-get-personal

 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over de campagne 'Security voor Zorg'? Bel collega Patrick van Lonkhuijzen.

Fred Schellens
Privacy Consultant
  • 06 82 52 92 62