Checkbuster, inspecties met zorg

Schoonmaak algemeen_web

Met het digitale platform van onze leverancier Checkbuster zijn het afgelopen jaar door alle gebruikers ruim 60.000 inspecties uitgevoerd.

De daarbij horende inspectierapporten zijn door hen gedeeld binnen de diverse betrokken teams. Snel, simpel en doeltreffend. Dat heeft een grote bijdrage gehad in het efficiënter en vooral veiliger werken in de zorg. 

Samen kom je verder

Iedere zorgorganisatie heeft zijn eigen inspectielijst en/of methode en met de kennis van elkaar worden we alleen maar sterker. Samen met Intrakoop biedt Checkbuster hét inspectieplatform voor de zorg aan met daarin een exclusieve Intrakoopbibliotheek. Hier vind je direct toepasbare inspectielijsten om je kwaliteits- en veiligheidsproces te ondersteunen. Deze inspectielijsten zijn voor Intrakoopleden gratis te downloaden en eenvoudig te delen binnen je team.

Nieuwe templates, wat zou je willen toevoegen?

Om onze kennis met elkaar te delen willen we de Intrakoopbibliotheek graag uitbreiden met nieuwe templates. We zijn daarom nieuwsgierig welke templates jullie momenteel gebruiken en welke jullie standaard in de Intrakoopbibliotheek terug willen zien.

Jullie suggesties voor nieuwe templates voor de Intrakoopbibliotheek kun je mailen naar daan.van.gent@intrakoop.nl

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66