Meander Groep blij met tijdelijke huisvesting van Boels

Voor een tijdelijke dagbesteding voor haar cliƫnten was Meander Groep Zuid-Limburg op zoek naar huisvesting. Samen met Boels Rental bracht de zorgorganisatie in gesprekken en bij locatiebezoeken de wensen, uitdagingen en mogelijkheden in kaart. Het resultaat is een fijne ruimte voor cliƫnten voor de komende perioden.

De dagbesteding Narcis op de locatie Lückerheide in Kerkrade bestaat nu uit 4 gekoppelde units met in totaal 72 m2 oppervlakte. Op verzoek van de Meander Groep heeft Boels het gebouw ook voorzien van een volledig geïntegreerd mindervalidentoilet.

Op uitnodiging van Boels Rental heeft Tim Lindeman, projectmanager bij Meander Groep, de productielijn van het bedrijf in Sittard bezocht om te zien hoe ‘zijn’ units werden samengesteld. In de voorbereidingen zijn de aanrijdroute, de plaatsingslocatie en kraanmogelijkheden in kaart gebracht en vastgesteld. Op de locatie in Kerkrade zijn de units met een telescoopkraan over een bestaand gebouw gehesen. De cliënten moesten hiervoor tijdelijk naar een andere plek. Het spektakel trok een hoop bekijks. 

Na het succesvol plaatsen zijn de units gekoppeld en afgemonteerd. De dagbesteding is inmiddels volop in gebruik.

Tijdelijke huisvesting van Boels voor Meander GroepTijdens nieuwbouw of een verbouwing kan Boels Rental zorgen voor tijdelijke huisvesting op maat. Het slimme stapel- en schakelsysteem van hun units biedt veel mogelijkheden. Zo is een unit in te richten als kantoor-, wacht-, zorg-, behandel-, kleed- of opslagruimte. Of als computerruimte, EHBO-post of kantine. De units hebben standaard afmetingen. Om grotere ruimtes te creëren kunnen de buitenwanden (gedeeltelijk) worden weggenomen. De units zijn snel gemonteerd en gedemonteerd. De materialen van de units bevatten geen schadelijke stoffen en zijn bijna volledig recyclebaar. Door de hoge isolatiewaarde, aanwezige LED-verlichting, draai/kiepramen met HR++-warmtewerende beglazing, geïntegreerde rolluiken en warmtepomp en de dubbele beglazing is het binnenklimaat van de units het hele jaar door comfortabel. 

Als je als Intrakoop-lid gebruik wilt maken van de oplossingen van Boels Rental profiteer je van unieke voordelen. Wil je meer weten over de Intrakoop-overeenkomst met Boels Rental of hun producten en diensten? Neem dan contact op met André Burnet, contractmanager bij Intrakoop, of met Boels.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Energie & Vastgoed
  • 06 26 02 68 03