Bechtle B.V.

Zorg verlenen: dat is waar het in jouw organisatie om draait. IT komt als logisch gevolg niet op de eerste plaats. Maar IT is wél onmisbaar in de ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden, juist voor medewerkers die zoveel mogelijk de ‘handen aan het bed’ hebben.

Bechtle adviseert en levert alles op het gebied van IT-oplossingen. Dat doen zij merkonafhankelijk en met inhouse specialisten op het gebied van hardware en software, on- en off premise. Met vestigingen in 14 landen en ruim 14000 medewerkers zijn zij een toonaangevende partner in IT met een ruim portfolio van de grootste merken, waarmee ze voorzien in complete werkplekoplossingen. In Nederland heeft Bechtle twee vestigingen (Eindhoven en Hoofddorp) en werken ze samen met zusterbedrijven PQR en ARP. Met elkaar zijn zij in staat een breed pakket aan betrouwbare IT-producten en diensten te leveren.

Device as a Service

Bechtle ondersteunt bij het plannen, uitvoeren en toepassen van hard- en software in de zorg, waarbij zij altijd uitgaan van het principe: ‘IT moet voor jou werken, niet andersom.’ Door bijvoorbeeld apparaatbeheer en logistieke processen uit handen te nemen, geven zij de IT-afdeling van jouw zorgorganisatie een regierol en je medewerkers kwalitatieve devices en dienstverlening. Bechtle noemt deze brede IT-oplossing DAAS: Device as a Service, en het belangrijkste wat je daarvan moet weten is dat jouw zorgmedewerkers hiermee geen omkijken meer hebben naar IT.

Merkonafhankelijke adviseurs

Het Healthcare team van Bechtle bestaat uit merkonafhankelijke adviseurs op het gebied van IT in de zorg. Zij richten zich op efficiënte en economische werkprocessen en volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Als specialist worden zij gesteund door collega’s wereldwijd, met een brede basis aan IT-kennis en ervaring. Een oplossing is zo altijd binnen handbereik. Voor jou een zorg minder. Momenteel ondersteunt Bechtle zo’n 130 organisaties in de gezondheidszorg, zowel binnen de cure als de care sector.

Een betere wereld, begin bij jezelf

Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema voor de interne processen van Bechtle; zij zien het als hun plicht de ecologische footprint zo klein mogelijk te maken. Door logistieke processen en apparaatbeheer schaalbaar aan te bieden kunnen zij met veel aandacht voor mens en natuur leveren. Zo dragen zij met en namens jou preventief bij aan betere zorg.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bechtle B.V.
Meerenakkerplein 27
5652 BJ Eindhoven

Tel: +31 88 707 8000
Internet
http://www.bechtle.nl

Contactpersoon
Thijs Loverbos

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26