Canon Nederland N.V.

Canon is sinds haar oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en informatietechnologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee onderscheidende markten.

Enerzijds Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en document management voor kantoor- en productieomgevingen. Anderzijds Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en all-in-one’s voor consumenten en professionele fotografen.

Een op maat gemaakte oplossing voor jou als Intrakoop lid

Als lid van Intrakoop kan je profiteren van de kennis van Canon op het gebied van documentoplossingen, informatievoorziening en processen in de zorg. Canon biedt voor ieder Intrakoop lid een op maat gemaakte, flexibele documentoplossing, waarbij gedurende de overeenkomst eenvoudig kan worden op- of afgeschaald. Deze oplossing voldoet altijd aan de strenge kwaliteitscriteria op het gebied van informatiebeveiliging en MVO, ongeacht of het gaat om een lokale dienst of een clouddienst. Daarnaast geeft Canon alle leden van Intrakoop volledig inzicht in de performance van de oplossing door het verstrekken van real-time rapportages, wat zorgt voor een verlaging van de beheerlast. Meer over de oplossingen van Canon voor jou als Intrakoop lid vind je hier

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Bij Canon wordt gewerkt volgens de filosofie van ‘Kyosei’. Dit Japanse woord betekent 'samen leven en samen werken voor het algemeen belang'
  • Deze filosofie is bepalend voor de missie, waarden en bedrijfsvoering van Canon en vormt ook haar visie op duurzaamheid.
  • Deze visie richt zich op de positieve kracht van Canon’s imaging technologie en -services voor het milieu en de maatschappij.
  • Meer over onze duurzaamheidsfilosofie vind je hier

Canon in de gezondheidszorg

  • Canon werkt al ruim 70 jaar nauw samen met gezondheidsinstellingen wereldwijd
  • Wij hebben een breed portfolio aan diensten en oplossingen ontwikkeld die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen binnen de zorgsector.
  • Dit alles vanuit de overtuiging dat imaging technologie een cruciale rol speelt bij het meer centraal stellen van de patiënt en het verbeteren van de kwaliteit van de geboden zorg.
  • Vandaag de dag is Canon met haar imaging oplossingen een grote speler in zowel de diagnostiek als in het management van documenten en de administratie in de zorg.
  • Voor meer informatie over onze specifieke oplossingen voor de zorg, klik hier


Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
5216 TV 'S-HERTOGENBOSCH

Tel: (073) 6815606
Postadres
Canon Nederland N.V.
Postbus 800
5201 AV 'S-HERTOGENBOSCH
Internet
http://www.canon.nl

Contactpersoon
Bjorn Sauren

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26