Eneco eMobility

Eneco eMobility is een van de bekendste aanbieders van slimme en duurzame laadoplossingen voor thuis en op zakelijke locaties. Met een laadpaal van Eneco eMobility ben je verzekerd van 100% groene stroom van zonne- en windenergie. Zo draag je optimaal bij aan een schonere wereld. Met zijn kennis en expertise helpt Eneco eMobility zijn klanten al meer dan tien jaar moeiteloos omschakelen naar elektrisch rijden. Vanaf een enkele lader tot aan slimme laadpleinen inclusief snelladers. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 40.000 laadpunten geïnstalleerd.

Vanuit de samenwerking met Intrakoop helpt  Eneco eMobility de zorg in Nederland verduurzamen. Het verduurzamen van het wagenpark is hier een belangrijk onderdeel van. Eneco eMobility ondersteunt hierin door het plaatsen van slimme laadoplossingen voor medewerkers, bezoekers, maar ook voor bedrijfsmatig vervoer. Zo kun je als zorgbedrijf verder verduurzamen en CO2-uitstoot vermijden.

Eneco eMobility is ook leverancier van laadpassen voor elektrische auto’s. De laadpas is geschikt voor alle laadpunten in de Benelux en meer dan 250.000 laadpunten in heel Europa. Het voordeel van deze pas is dat ook alle overige laadtransacties 100% worden geladen met groene stroom.

De voordelen van Eneco eMobility:

  • Laden van de auto’s van bezoekers en medewerkers altijd met 100% groene stroom uit wind en zon, opgewekt in eigen land.
  • Inkoopvoordeel voor Intrakoopleden op laadpalen.
  • Met de Smart Charging-technologie houden de laadpunten rekening met de beschikbare stroomcapaciteit in jouw bedrijfspand.
  • Eneco eMobility  ontzorgt zijn klanten vanaf de eerste aanvraag tot aan de installatie, service en het onderhoud. Allemaal onder één dak.
  • Je ontvangt alle kosten overzichtelijk op één factuur. Ook verrekent Eneco eMobility  de verbruikte stroom én krijg je online inzicht in het verbruik van je laadpunten.

Wil je meer weten over de laadoplossingen van Eneco eMobility?

Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met je adviseur of met je accountmanager bij Eneco eMobility

Bedrijfsgegevens

Internet
https://www.eneco-emobility.com/zakelijk

Contactpersoon
Jasper Post

Neem contact op

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84