Hartmann

Hartmann-operatiekamer

Het beschermen van de huid is cruciaal voor de zorg van je patiënten en cliënten. HARTMANN ondersteunt je met een gespecialiseerd productaanbod en gericht advies voor efficiënt ingerichte hygiënische zorgprocessen.

Het aanbod bestaat uit professionele producten en systemen op het gebied van: continentiezorg, wondzorg, desinfectie en risicopreventie. Deze producten zijn zonder uitzondering het resultaat van grondig onderzoek en permanente innovatie. Niet voor niets is HARTMANN wereldwijd toonaangevend op dit gebied.

Het draait  echter niet om het product alleen. Minstens zo belangrijk is de manier waarop je het gebruikt. Zowel bij de ontwikkeling van de producten als bij de toepassing ervan kiest HARTMANN dan ook nadrukkelijk voor co-creatie. Daarbij staan alle gebruikers centraal.

Voor patiënten en cliënten zorgen de HARTMANN-producten voor een betere kwaliteit van leven. Voor zorgprofessionals is deze leverancier een kennispartner die ontzorgt en meedenkt. En het management ondersteunen ze bij kwaliteitsverbetering, kostenbeperking en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s op maat.

Als Intrakoop-lid profiteer je, naast deze uitgebreide ondersteunings- en begeleidingsprogramma’s, van een unieke en scherpe overeenkomst voor continentiezorg, wondzorg, desinfectie en risicopreventie. 

Met passie, partnership en professionaliteit geeft HARTMANN samen invulling aan zijn belofte: ‘Going further for health’.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • CSR-gecertificeerd (corporate social responsibility)
  • ISO 14040- en 14044-gecertificeerd (life cycle assessment)
  • Innovatie als drijfveer voor duurzame productie en distributie

Unieke voordelen

  • De meest innovatieve producten in de markt
  • Praktijkgerichte advisering op alle zorgniveaus
  • Op maat gemaakte trainingsprogramma’s en geaccrediteerde e-learnings
  • De expertise van een wereldspeler
  • De betrokkenheid van een collega

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op medisch gebied? Ga dan naar deze pagina 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Hartmann
Kerkenbos 1103d
6546 BC Nijmegen

Tel: (024) 7112000
Internet
http://www.paulhartmann.nl

Contactpersoon
Coen Mannaerts

Neem contact op

Maarten de Witte
Contractmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 82 05 82 98