King

King is totaalleverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen in Nederland. Met innovatieve totaalconcepten neemt King inkoop- en logistieke processen uit handen van haar klanten in de zorg, waardoor zorginstellingen zich kunnen richten op hun core business.

King levert facilitaire en medische disposables, incontinentiemateriaal en laboratoriummiddelen en naast A-merken ook kwalitatieve alternatieven én een eigen uitgebreide lijn private label producten. King is partner van veel (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en huisartsen. Sinds 2011 is D-Care onderdeel van King.

Heb je specifieke vragen vanuit jouw zorgorganisatie? De accountmanagers van King adviseren je graag over innovatieve, efficiënte en aantrekkelijke oplossingen. Als Intrakoop-lid profiteer je bovendien van goede prijscondities.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsstrategie van King. Als partner in de zorg neemt King haar verantwoordelijkheid om de impact op mens en milieu zo veel mogelijk te beperken. 'Believe' is het maatschappelijk verantwoorde beleid van King en Bunzl. Zij werken samen aan duurzaamheid, sociale gelijkheid én vinden het belangrijk een duurzaam assortiment aan te bieden.

Unieke voordelen

  • Breed en diep assortiment en een groot aanbod van duurzame producten van A-merken en kwalitatieve alternatieven tegen goede prijscondities.
  • Al je facilitaire en medische disposables via één leverancier geregeld met een hoge leveringsperformance.
  • Procesoptimalisatie door volledig gedigitaliseerd inkoop-, bestel- en facturatieproces.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
King
Grotewei 2
4004 LW TIEL

Tel: (0344) 673673
Postadres
King
Postbus 6162
4000 HD TIEL
Internet
http://www.king.nl

Contactpersoon
Martijn de Jongste

Neem contact op

Astrid Willemsen
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 57 90 38 86