King

Als leverancier van facilitaire en medische producten levert King totaaloplossingen. Maatwerk, met aandacht geleverd. Je hebt geen omkijken naar waar, wanneer en hoeveel spullen je zorgorganisatie geleverd krijgt. Zodat je (zorg)medewerkers hun werk goed, veilig en met de juiste focus kunnen blijven doen.

King levert facilitaire en medische disposables, incontinentiemateriaal en laboratoriummiddelen en naast A-merken ook kwalitatieve alternatieven én een eigen uitgebreide lijn private label producten. King is partner van veel (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en huisartsen. 

Heb je specifieke vragen vanuit jouw zorgorganisatie? De accountmanagers van King adviseren je graag over innovatieve, efficiënte en aantrekkelijke oplossingen. Als Intrakoop-lid profiteer je bovendien van goede prijscondities.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

King draagt actief bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw zorgorganisatie met een op maat gemaakt duurzaam assortiment voor facilitaire en medische producten. Door per organisatie de werkwijzen te onderzoeken wordt bepaald welke producten en concepten het meeste bijdragen aan het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen. King daagt zichzelf, zijn partners en klanten voortdurend uit op het gebied van duurzaamheid, om samen bij te dragen aan de wereld van vandaag, morgen en overmorgen.

Unieke voordelen

  • Breed en diep assortiment en een groot aanbod van duurzame producten van A-merken en kwalitatieve alternatieven tegen goede prijscondities.
  • Al je facilitaire en medische disposables via één leverancier geregeld met een hoge leveringsperformance.
  • Procesoptimalisatie door volledig gedigitaliseerd inkoop-, bestel- en facturatieproces.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
King
Grotewei 2
4004 LW TIEL

Tel: (0344) 673673
Internet
http://www.king.nl

Contactpersoon
Raoul Grobben

Neem contact op

Astrid Willemsen
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 57 90 38 86