Signify Netherlands B.V.

Signify Philips.corporate_web

Nu ledverlichting de standaard is, gaan ontwikkelingen snel. Verlichting voor zorgorganisaties en kantoren wordt alsmaar slimmer. Je kunt proactief je energieverbruik optimaliseren, het rendement verhogen en hele nieuwe ervaringen en services bieden. Maar vooral ook een nog betere lichtoplossing die voor een weldadige sfeer voor patiƫnten zorgt en een efficiƫnte werkomgeving om het vereiste zorgniveau te leveren.

Philips Lighting heeft  haar bedrijfsnaam veranderd in Signify. Als Intrakooplid kun je daardoor meerdere A-merken dan alleen verlichtingsproducten van Philips inkopen. Zoals het nieuwe merk Interact, een internet-of-things platform voor aangesloten verlichtingssystemen en services.  

Maak gebruik van de verlichtingskennis van Signify. Zij adviseren graag over hoe je de operationele efficiency in de zorgomgeving kunt verbeteren en kosten verlagen. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Je kunt, in overleg, een bezoek brengen aan het Lighting Application Centre. Daar zie je de nieuwste ontwikkelingen in verlichting en ervaar je hoe energiezuinig ledlicht, gecombineerd met connected verlichting, ongekende mogelijkheden biedt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Met innovaties streeft Signify ernaar met licht de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst.

  • Signify helpt onder meer zorgorganisaties om met haar producten, systemen en services het energieverbruik te optimaliseren en rendement te verhogen.

  • Duurzaamheid staat centraal: in 2020 is Signify CO2-neutraal, 80% van de inkomsten komt uit duurzame producten, systemen en services en het bedrijf wil dan geen afval meer afvoeren naar stortplaatsen.

Unieke voordelen

  • Met de (sfeer)verlichting creëer je een ontspannen en gastvrije omgeving in receptie-, onderzoeks- en kamers van patiënten en bewoners en kantoren.

  • Intrakoopleden kunnen de A-merken van Signify inkopen tegen uitstekende condities.

  • Leden kunnen  direct profiteren van de voordelen van digitale verlichting, zonder hoge investeringskosten.

  • De ledverlichting van Signify kan het energieverbruik met 50% verminderen en tot 80% via lichtregelsystemen. Met deze verlichting voldoe je aan de energiewetgeving en draag je bij aan de duurzaamheidsdoelen.

  • Technische Unie levert bestelde verlichtingsproducten en systemen binnen 24 uur in  heel Nederland.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op energiegebied? Ga dan naar deze pagina.   

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Signify Netherlands B.V.
High Tech Campus 48
5656 AE Eindhoven

Tel: (040) 2750090
Postadres
Signify Netherlands B.V.
Postbus 80062
5600 KA Eindhoven
Internet
http://www.signify.com

Contactpersoon
Aart van Beekhuizen

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03