Technische Unie B.V.

Heb je technische installatiematerialen en product- en commerciƫle handelsinformatie nodig? Dan ben je bij de Technische Unie aan het juiste adres. Voor producten op het gebied van elektrotechniek, datacommunicatie, licht, sanitair, leidingen, dakbedekking, verwarming, ventilatie, gereedschap en stekkerklare apparatuur.

Deze groothandel levert via haar vestigingen snel uit. De 35 verkoopkantoren beschikken over 37 verkooppunten lokaal of decentraal van het kantoor met een breed assortiment van veelgevraagde artikelen. Als Intrakoop-lid profiteer je van scherpe prijzen en goede condities. Ook kun je kosteloos gebruik maken van de expertise bij de Technische Unie van onder andere legionellabeheersing en advies over aansluitingen en gereedschap.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Technische Unie benadert duurzaamheid op een realistische manier. Wat hebben duurzame ontwikkelingen voor je in petto? Technische Unie zorgt ervoor dat de producten, informatie en kennis voor je duurzame succes op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar zijn. In de 'Duurzaamheid Special' lees je alle kansrijke duurzame producten en systeemontwikkelingen per productgroep.

Unieke voordelen

  • Uitgebreid assortiment met elektrotechnische installatiematerialen, verlichtingsproducten voor binnen en buiten, sanitair materiaal, CV-installatiemateriaal, producten voor luchtbehandeling en dakbedekking en consumentengoederen als wit- en bruingoed en gereedschappen
  • 37 Verkooppunten in Nederland met een breed assortiment van veelgevraagde artikelen binnen 24 uur geleverd
  • Online actuele productinformatie met informatie over verkrijgbaarheid
  • Kosteloos gebruik van expertise van bijvoorbeeld legionellabeheersing
  • Geen kredietbeperkingstoeslag voor Intrakoop-leden
 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Technische Unie B.V.
Bovenkerkerweg 10-12
1185 XE AMSTELVEEN

Tel: (020) 5450345
Postadres
Technische Unie B.V.
Postbus 900
1180 AX AMSTELVEEN
Internet
http://www.technischeunie.com

Contactpersoon
Ron Ruimschoot

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03