Visma Software B.V.

Visma.net Financials is de toekomstgerichte cloudsoftware voor jouw financiele administratie. Een grote kracht van Visma.net Financials is de mogelijkheid om jouw repeterende werkzaamheden te automatiseren met de software robot. Daarmee neemt de administratieve last af en heb je meer tijd voor analyse, controle en advies.

Met onze zelf in te richten dashboards en KPI's zie je in één oogopslag waar je op moet sturen. Management by Exception noemen we dat, of  in het Nederlands, sturen op uitzonderingen. WIj geloven namelijk dat steeds meer financiële professionals zich ontwikkelen richting business control: een trusted advisor en business partner die het management adviseert.

Klik hier voor onze video

Visma.net Financials

Met onze financiële software kun je een complete en uitgebreide financiële administratie voeren, ingericht naar jouw wensen. Want naast je grootboek, debiteuren, crediteuren, directe bankkoppeling of vaste activa registreer je bij ons makkelijk je abonnementen, verwerk je projecten in onze projectadministratie (inclusief uren schrijven & beoordelen) en werk je eenvoudig met meerdere vestigingen in 1 administratie. Dat laatste is trouwens ideaal om financiële data van meerdere vestigingen te consolideren of om per locatie rapportages en rollen in te richten. 

Voor de zorg zijn wij bijvoorbeeld ook sterk in het factureren van extra zorgkosten die niet declarabel zijn. Dit kan eenvoudig met een factuur of zelfs in abonnementsvorm. Praktisch voor de zorgmedewerkers en scheelt vaak veel administratieve last. En ook onze vaste activa-functie wordt door veel zorgklanten gewaardeerd om zijn uitgebreide functionaliteit en bijvoorbeeld het automatisch berekenen en afschrijven.

Unieke voordelen Visma.net Financials voor de Zorg

 • Veel tijd over houden door automatiseren van processen en repeterende handelingen door middel van robotisering;
 • Inrichten van KPI’s op basis van eigen analyses en daarmee eenvoudig sturen op uitzonderingen;
 • Rapportages op maat ontwikkelen en standaardiseren met de kracht van Excel, precies zoals het voor jou het beste inzicht geeft;
 • Per gebruiker in te richten schermen om zo prettig en efficiënt mogelijk te werken;
 • Transparante API om eenvoudig stabiele en realtime connecties te maken met andere functies in het IT landschap zoals EPD, HR, inkoop, etc.
 • Een echte cloudoplossing met alle voordelen die daar bij komen:
  • Geen grote updates maar continue doorontwikkeld
  • Altijd en overal bereikbaar op elk device
  • Moderne backoffice die eenvoudig te beheren is
  • Naast ISO-27001 passen we de beste beveiligingstechnieken toe voor data en privacy, o.a. security en privacy by design, ethical hacking, e.d. 

  Download hier de brochure Voordelen Visma.net financials voor de zorg. 

  Over het bedrijf Visma Software BV

  Visma Software is al meer dan 35 jaar specialist in software voor je financiële administratie. Ooit gestart als AccountView zit het automatiseren van jouw financiële administratie ons in het bloed. En dit geldt ook voor jouw zorgorganisatie. Verschillende zorgorganisaties zoals Zozijn, Aafje en Woonzorgcentra Haaglanden maken iedere dag naar volle tevredenheid gebruik van onze software. En dat is ook waar wij voor staan. Wij geloven pas dat ons product goed is als het iets meer doet dan je verwacht en dat je er met plezier mee werkt. 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Visma Software B.V.
HJE Wenckebachweg 200
1006 AK Amsterdam

Tel: (020) 3552999
Internet
https://www.visma.nl/

Contactpersoon
Ivo Bodenstaff

Neem contact op

Simon Kuipers
Productmanager ICT
 • 06 54 77 10 26