Visma Software B.V.

Visma.net Financials is de toekomstgerichte cloudsoftware voor jouw financiele administratie. Een grote kracht van Visma.net Financials is de mogelijkheid om repeterende werkzaamheden te automatiseren. Daarmee neemt de administratieve last af en heb je meer tijd voor analyse, controle en advies.

Met de naar wens in te richten dashboards en kpi's zie je in één oogopslag waar je op moet sturen. Management by Exception noemen we dat, of  in het Nederlands, sturen op uitzonderingen. Wij geloven namelijk dat steeds meer financiële professionals zich ontwikkelen richting business control: een trusted advisor en business partner die het management adviseert.

 Met Visma.net Financials kan je een complete en uitgebreide financiële administratie voeren, ingericht naar jouw wensen. Want naast je grootboek, debiteuren, crediteuren, directe bankkoppeling of vaste activa registreer je gemakkelijk je abonnementen, verwerk je projecten in de projectadministratie (inclusief uren schrijven en beoordelen) en werk je eenvoudig met meerdere vestigingen in één administratie. Dat laatste is trouwens ideaal om financiële data van meerdere vestigingen te consolideren of om per locatie rapportages en rollen in te richten. 


Extra zorgkosten die niet declarabel zijn kunnen eenvoudig gefactureerd worden, zelfs in abonnementsvorm. Praktisch voor de zorgmedewerkers en het scheelt vaak veel administratieve last. Ook de vaste activa-functie wordt door veel zorgklanten gewaardeerd om haar uitgebreide functionaliteit en bijvoorbeeld het automatisch berekenen en afschrijven.

De unieke voordelen van Visma.net Financials voor de Zorg

  • Tijd besparen door het automatiseren van processen en repeterende handelingen door middel van robotisering;
  • Inrichten van kpi’s op basis van eigen analyses en daarmee eenvoudig sturen op uitzonderingen;
  • Rapportages op maat ontwikkelen en standaardiseren met de kracht van Excel, zodat jij het beste inzicht krijgt;
  • Per gebruiker in te richten schermen om zo prettig en efficiënt mogelijk te werken;
  • Transparante API om eenvoudig stabiele en real-time connecties te maken met andere functies in het IT landschap zoals EPD, HR, inkoop, et cetera;
  • Een echte cloudoplossing met alle bijkomende voordelen:
  • Altijd automatisch up-to-date, overal bereikbaar op elk device met een moderne backoffice die eenvoudig te beheren is
  • Naast ISO -27001 passen we de beste beveiligingstechnieken toe voor data en privacy, o.a. security en privacy by design, ethical hacking, e.d.

 

Over Visma Software BV

Visma Software helpt bedrijven vooruit met slimme cloudsoftware voor boekhouding, financiële-, groothandels-, en projectadministratie en accountancy. Al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software.

Verschillende zorgorganisaties zoals Zozijn, Aafje en Woonzorgcentra Haaglanden maken iedere dag naar volle tevredenheid gebruik van onze software.

Visma Software B.V. is een dochteronderneming van het Noorse Visma AB, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftware-organisaties.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Visma Software B.V.
HJE Wenckebachweg 200
1006 AK Amsterdam

Tel: (020) 3552999
Internet
https://www.visma.nl/

Contactpersoon
Ivo Bodenstaff

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26