Interesse in aanbesteding WGA-verzekering?

Personeel & Verzekeringen

Heeft jouw organisatie het risico als gevolg van de WGA instroom overgedragen aan het UWV? Of dragen jullie dit zelf en zijn hiervoor verzekerd (eigenrisicodragerschap)? In beide gevallen kan het als werkgever interessant zijn je te oriƫnteren op een WGA-verzekering via onze collectieve aanbesteding.

Raetsheren biedt alle Intrakoop-leden de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de collectieve aanbesteding WGA Eigenrisicodragerschapverzekering. Zo kan Raetsheren voor jouw organisatie en andere leden gezamenlijk een gunstig aanbod uit de markt krijgen.

Quickscan

Raetsheren voert eerst een quickscan uit om te bepalen of het voor jouw organisatie interessant is om over te stappen naar eigenrisicodragerschap of zal de huidige WGA-verzekering vergelijken met andere voorstellen.

Collectieve Aanbesteding WGA Eigenrisicodragerschapverzekering

Wanneer uit de quickscan blijkt dat het voor jouw organisatie interessant is te oriƫnteren op een WGA-verzekering, dan biedt deze Intrakoop-leverancier je de mogelijkheid vrijblijvend mee te doen aan de collectieve aanbesteding. Raetsheren informeert je over het aanbod dat zij uit de markt krijgt. En jij beslist of je gebruik wilt maken van het aanbod. Wil je voor 1 januari 2018 al gebruik maken? Reageer dan voor 1 augustus.

Aanmelden quickscan

Je kunt je aanmelden voor de quickscan via het formulier op de website van Raetsheren. Laat je gegevens achter en Raetsheren neemt binnen 5 werkdagen telefonisch contact op voor de benodigde informatie voor het uitvoeren van de quickscan. Hiervoor is de Whk-beschikking van de Belastingdienst nodig.

Ook profiteren? Meld je aan voor de quickscan

Deel dit artikel

Neem contact op

Interesse in of meer weten over de aanbesteding WGA-verzekering? Neem contact op met:

Rozemarijn van de Werken - Bal
Consultant
  • 06 27 39 68 65