;

Foodcongres geslaagd, nu inschrijven voor het vervolg

Intrakoop Foodcongres 2017

8 november jongstleden hebben we een, wat ons betreft, zeer geslaagd congres georganiseerd. Zoals jullie en wij gewend zijn hebben we het congres laten evalueren en daar komt een overall waarderingscijfer van een 8 uit. Dat we daar heel blij mee zijn spreekt voor zich.

De verschillende presentaties scoorden allemaal een voldoende, met een uitschieter naar boven voor de clinic van Margriet Sitskoorn. Jullie vonden de locatie (Miele Experience Center in Vianen) prettig en meer dan 90% zou deelname aan een volgend  foodcongres aan anderen aanbevelen. Cijfers om trots op te zijn!

We beloofden jullie op aantal zaken terug te komen, die vinden jullie hieronder.

Intrakoop Foodcongres 2017Intrakoop Foodcongres 2017

Regiobijeenkomsten

We hebben de data van de regiobijeenkomsten bepaald en daar kunnen jullie je hieronder voor aanmelden. Doel van deze regionale bijeenkomsten is het ontwikkelen en aanscherpen van visie en beleid over eten en drinken in jullie organisaties. Let op, deze regiobijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van Intrakoop. We hebben op verschillende locaties in het land bijeenkomsten gepland. Ze beginnen allemaal om 09:00 uur en duren tot 13:00 uur. De locaties zijn:

6 maart 2018 in Zuidhorn, Groningen
locatie: Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Oostergast 

13 maart 2018 in Tiel
locatie: Van der Valk Care

22 maart 2018 in Eindhoven
locatie: Archipel Zorggroep 

29 maart 2018 in Den Haag
locatie: Stichting Cardia-Duinrust

Meld je direct aan

Video impressie congres en filmpje Hans Becker

Bekijk de film van Hans Becker die door een technische storing niet getoond kon worden op het congres en een video impressie Foodcongres 2017.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Marc Stout
Segmentmedewerker Eten & Drinken
  • 0418 65 70 70
;