Succesvolle inkoop farmacie voor Brentano

Medisch en Farmacie

Per 1 januari levert Farmadam B.V. geneesmiddelen en diensten aan ruim 100 cliƫnten van Stichting Brentano Amstelveen. Het is het resultaat van ons gezamenlijk inkooptraject.

Brentano gaf dit voorjaar aan graag met één leverancier in zee te gaan voor de geneesmiddelen en apotheekdienstverlening aan cliënten met de indicatie Verblijf met behandeling. En de kosten te willen beperken. De zorgorganisatie heeft Intrakoop gevraagd haar bij dit inkooptraject te begeleiden.

Voor deelname aan dit inkooptraject heeft Brentano lokale apotheken en enkele gespecialiseerde instelllingsapotheken benaderd. Zij konden eerst een locatie bezoeken en zo kennismaken met de zorgorganisatie en haar farmaceutische proces. Na de zomervakantie heeft Intrakoop namens Brentano het Programma van Eisen, de begeleidende offerteaanvraag en verhelderende bijlagen gepubliceerd via de online aanbestedingstool van Negometrix. Half oktober kon het traject worden afgerond. De projectgroep van Brentano koos unaniem voor Farmadam B.V.  

Intrakoop-contract farmacie Brentano

Op 29 november hebben Lies Zuidema, bestuurder van Brentano, en Jan Zoer, directeur Farmadam, de nieuwe overeenkomst ondertekend. 

De hele projectgroep en vertegenwoordigers van Farmadam kijken terug op een succesvol inkooptraject. De overgang van de activiteiten van de huidige leveranciers naar Farmadam zijn in volle gang. Per 1 januari 2018 gaat de nieuwe overeenkomst in. Intrakoop zal Brentano tijdens de hele looptijd bijstaan bij het uitvoeren van het contractmanagement.

 

Deel dit artikel