;

Intrakoop en Ricoh maken samen efficiëntere zorg mogelijk

ICT

Intrakoop biedt haar leden de mogelijkheid om te profiteren van oplossingen om informatie en documenten in de zorg efficiënt te creëren en te organiseren.

Alle zorginstellingen die lid zijn van Intrakoop kunnen per direct gebruik maken van Ricoh’s producten en oplossingen.

Naast (multifunctionele) printers biedt Ricoh ook zorgspecifieke oplossingen. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen voor onze leden”, aldus Frank Kaptein, directeur/bestuurder van Intrakoop. “Door de oplossingen van Ricoh toe te voegen aan ons product- en dienstenpakket, bieden wij onze leden de kennis en schaalgrootte van de marktleider, gecombineerd met een persoonlijke en lokale aanpak.” Kaptein voegt toe: “Hierdoor is de flexibiliteit die de zorg tegenwoordig vraagt gewaarborgd en word je niet achteraf geconfronteerd met verborgen kosten.”

Lokale aanspreekpunten

De zorginstellingen, die aangesloten zijn bij Intrakoop, kunnen voor advies en ondersteuning direct terecht bij de lokale Ricoh Documents Centers. “De Ricoh Document Centers kunnen de zorginstellingen lokaal en op persoonlijk niveau bijstaan”, legt Rob Baggerman, Commercial Director van Ricoh, uit. “We zitten altijd dichtbij de leden, waardoor we de lijnen kort kunnen houden en hen advies op maat kunnen geven. Zo kunnen we hen op structurele wijze helpen om hun informatiestromen effectief in te richten.” Hiermee worden de operationele werkprocessen in de zorg geoptimaliseerd, komt er meer tijd vrij voor de zorg zelf en verbetert de patiënttevredenheid.

Markt in beweging

De zorgsector is steeds meer in beweging. Enerzijds door bezuinigingen van de overheid en de toegenomen administratieve druk, anderzijds door de stijgende vraag naar zorg. Door werkprocessen te optimaliseren, komt er meer ademruimte in deze dagelijkse hectiek en neemt de kwaliteit van de zorg toe. “De combinatie van het stroomlijnen van informatie en het slim gebruiken van multifunctionele printers, kan hier een essentiële bijdrage aan leveren”, aldus Baggerman. “Daar zijn veel zorginstellingen zich niet altijd van bewust. En dat is precies het speelveld waarin Ricoh zich vertrouwd voelt.”

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over de multifunctionals van Ricoh of andere ICT-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met:

Patrick van Lonkhuijzen
ICT-Adviseur
  • 06 55 72 12 81
;