;

Stroomlijn je processen met ProActive

ICT

Je bent als zorginstelling druk bezig om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk vanuit jouw inkoopsysteem gestroomlijnd wordt.

Via Intrakoop kende je al een aantal leveranciers om dat makkelijker te maken. Nu kun je ook gebruik maken van onze afspraken met ProActive.

Op 14 februari hebben we een nieuwe mantelovereenkomst met ProActive getekend.
ProActive maakt het beheren van uitgaven in organisaties makkelijker. Dat is waar het bij hen om draait. Het slim omgaan met je uitgaven sluit  goed aan bij de leden van Intrakoop. Samen maken we immers goede zorg betaalbaar. Intrakoop richt zich daarbij altijd op de TCO. In inkoopprocessen doen we dat al geruime tijd met andere oplossingen.

Nu bieden we leden ook de mogelijkheid om te kiezen voor de gebruikersvriendelijke en in de zorg goed gewaardeerde applicaties van ProActive. Of het nu gaat om een oplossing voor betaalpassen, contractmanagement of e-procurement en factuurverwerking. We geloven erin dat we deze processen samen met ProActive makkelijker kunnen maken.

Ledenvoordeel

In onze overeenkomst spreken we daarom een aantal ledenvoordelen af die daaraan bijdragen. We (leden, Intrakoop en ProActive) delen samen kennis over hoe je de software het beste kunt gebruiken. En over welke leveranciers de beste e-business leveranciers zijn. Zo verbeteren we het elektronisch zakendoen met leveranciers met een Intrakoop mantelafspraak verder. Samen  zorgen we er voor dat we het voor zorginstellingen nog makkelijker maken om hun inkoopproces goed in te richten. Op die manier voldoe je aan dat wat je accountant vraagt, krijg je een betere grip op de uitgaven terwijl het voor bestellers in je organisatie makkelijker gemaakt wordt.

De voordelen zijn onder andere:

• korting op extra OCI koppelingen
• korting op implementatietarieven
• korting op Single Sign on maandtarief en implementatie

Dit is slechts een greep uit de lijst met voordelen. Neem contact op voor de volledige lijst.

Gratis trainingsbijeenkomsten

Inbegrepen bij het ledenvoordeel zijn ook gratis trainingsbijeenkomsten over het functioneel beheer van ProActive. Deze bijeenkomsten vinden periodiek plaats in verschillende regio’s. Het doel is om ervoor te zorgen dat de functionaliteiten die ProActive biedt volledig worden benut om processen te stroomlijnen en te vergemakkelijken/versimpelen.

Voor alle leden

De voordelen zijn van toepassing voor alle leden. Zorginstellingen die al gebruik maken van ProActive en die nog een aanvullende module wensen te activeren. En natuurlijk voor zorginstellingen die willen starten met het verbeteren van hun inkoopproces.

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over onze overeenkomst met ProActive?

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66
;