Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers

Verplegend personeel in gang ziekenhuis

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) stelt een subsidie beschikbaar voor de financiering van ontwikkeltrajecten voor werkenden vanaf 45 jaar. Het doel: medewerkers laten nadenken over hun werktoekomst, zodat de regie op de eigen loopbaan toeneemt.

Ook voor leidinggevenden

Ook is er subsidie voor leidinggevenden. Het is belangrijk dat je zorgt voor een veilige situatie en medewerkers stimuleert na te denken over de loopbaan en werksituatie op lange termijn.

Ontwikkeladvies en trainingen

Restart, onderdeel van Start People, kan je helpen bij het verzorgen van de volledige subsidieaanvraag. En de communicatie naar medewerkers en leidinggevenden. Voor de 45+ medewerkers in je zorgorganisatie biedt deze Intrakoop-leverancier een persoonlijk ontwikkeladvies. Ook voor een training voor leidinggevenden kun je bij Restart terecht.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de subsidieregeling en het aanbod van Restart? Neem dan contact op met:

Rozemarijn van de Werken - Bal
Consultant
  • 06 27 39 68 65