;

Gevolgen verkoop EMTÉ supermarkten voor leden Intrakoop

Eten en drinken

Het zal niemand ontgaan zijn dat onlangs Sligro Food Group haar EMTÉ supermarkten heeft verkocht aan een consortium van Jumbo en Coop.

Onze leverancier Van Hoeckel is zoals jullie weten ook onderdeel van de Sligro Food Group. Van Hoeckel heeft op 5 maart dan ook aan al haar relaties een brief uitgestuurd waarin zij uitlegt wat de gevolgen zijn van de continuïteit van de leveringen aan die relaties. Het gaat daarbij vooral om de leveringen van het supermarktassortiment. De inhoud van die brief willen we graag met jullie delen.

Inkooprelatie Superunie behouden

Van Hoeckel geeft aan dat zij, via haar moederorganisatie Sligro Food Group, haar inkooprelatie bij Superunie blijft behouden. Superunie is de op één na grootste inkooporganisatie in het supermarktsegment in ons land. Doordat die inkooprelatie in stand blijft is zowel de levering van een breed en diep retail-assortiment als een blijvend scherp en concurrerend prijsniveau gewaarborgd. 

Laatste nieuws? 

Dat is goed nieuws voor alle leden die via Intrakoop hun eten & drinken oplossingen hebben uitbesteed aan Van Hoeckel. Voor het laatste nieuws over de verkoop en de gevolgen verwijzen we je graag naar de website van Van Hoeckel  

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over onze contracten met Van Hoeckel?

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83
;