Overeenkomst met The FoodProfessor ondertekend

Contract tekenen_web

Vandaag, dinsdag 10 april, is een nieuwe overeenkomst met The FoodProfessor officieel ondertekend door Adrie Jongenelen (directeur The FoodProfessor) en Frank Kaptein (directeur/bestuurder Intrakoop).

Deze samenwerking zal een belangrijke bijdrage leveren aan de strategische MVO doelstellingen van Intrakoop en haar leden.

Advies 

The FoodProfessor  is een adviesorganisatie die zich inzet om grote uitdagingen binnen de zorgbranche aan te pakken. The FoodProfessor helpt samen met zorgorganisaties het probleem van voedselverspilling aan te pakken met The Food Waste Scan. Daarnaast ontwikkelt The FoodProfessor verschillende eten & drinken-concepten voor ouderen en bewoners van zorginstellingen en verzorgt de Food & Hospitality Academy diverse trainingen en opleidingen voor gastvrouwen en –heren door middel van e-learning.  Denk bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van diëten, HACCP, voedselverspilling, voedingsleer, culturen en voedseltrends, allergieën en allergenen, etc.

The FoodProfessor
De aanpak

Voedselverspilling (regelmatig oplopend tot meer dan 70% !!!) wordt op een eenvoudige manier in kaart gebracht en geanalyseerd. Vervolgens kunnen er verbeteringen worden ingevoerd die verspilling tegengaan. De forse bedragen die zo bespaard worden kunnen nu elders besteed worden om daadwerkelijke toegevoegde waarde aan bewoners/cliënten/patiënten te leveren.  
Met verschillende voedingsconcepten op maat biedt The FoodProfessor passende oplossingen waarbij in nauwe samenwerking met de zorgorganisatie aan duurzame voedingsconcepten wordt gewerkt. De FoodProfessor biedt leden een integrale aanpak en maatwerk: een nauwe samenwerking is de basis om ‘Gastvrijheid op maat’ vorm te geven. 

Ledenvoordeel

De samenwerking tussen The FoodProfessor en Intrakoop maakt dat leden uiteraard kunnen rekenen op interessante voordelen. We vertellen je er graag meer over. Voorwaarde voor deelname aan deze nieuwe overeenkomst is dat als je als Intrakoop lid wil intekenen op deze overeenkomst je al deelneemt aan een andere, relevante, raamwerkovereenkomst.  

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over deze overeenkomst of andere Eten & Drinken overeenkomsten?

Ido Verbree
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 50 51 47 92