;

Nieuwe computers nodig? Of liever een visie op transitie naar cloudoplossingen?

ICT

Het lijkt misschien dat bovenstaande zo’n beetje de twee uitersten zijn in de wereld van de ICT. Voor die computers kun je als zorgorganisatie toch ‘gewoon’ naar een leverancier als HP, Dell of Apple? Maar voor die vraag om advies van transitie naar de cloud moet je ‘natuurlijk’ wel een specialist hebben. Mis. Intrakoop en haar ICT partner Protinus IT kunnen je op allebei die vragen een goed antwoord geven waarbij ze je ook nog een bijzonder interessant voorstel kunnen doen.  

Van hardware tot complexe ICT-oplossingen

Of je nou aan nieuwe hardware denkt, nieuwe software, mobiele telefoons of met een blanco vel papier een ideaaloplossing moet gaan bedenken voor je totale ICT-infrastructuur inclusief cloud storage en een beveiligde opslag die voldoet aan alle eisen van de AVG, Intrakoop biedt je die oplossing. Dat doen we samen met onze partner in ICT-oplossingen Protinus IT. Deze zorgvuldig geselecteerde partner heeft in de afgelopen jaren haar sporen wel verdiend in de wereld van de ICT. Heel veel overheidsinstellingen hebben recent hun ICT vraagstukken voorgelegd en uiteindelijk aanbesteedt en ingekocht via Protinus. Gezamenlijk bieden wij alle oplossingen die je maar zoekt in de wereld van de ICT en de (mobiele) telefonie. We helpen je met onze collega’s in Houten aan de ‘best of breed’ oplossing en zorgen ervoor dat je zelf kan kiezen uit alle bestaande producten en oplossingen. Wij houden daarbij altijd onze droom: “Wij helpen je. Jij houdt de regie” in ons achterhoofd. Aangezien we samen met Protinus IT de meest brede kennis over ICT in de zorg bundelen is er eigenlijk geen enkele reden niet voor de combinatie Intrakoop Protinus IT te kiezen.

ICT vraagstuk? Bel ons!

Dus, mocht jouw zorgorganisatie nu of in de nabije toekomst voor een keuze op dit gebied staan, kijk dan niet verder dan je neus lang is en ga ook voor deze zaken met je Intrakoop adviseur om de tafel. Samen komen we er zeker uit. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Sta je binnenkort voor een belangrijke keuze op ICT -gebied? Bel me, samen komen we er wel uit.

Patrick van Lonkhuijzen
ICT-Adviseur
  • 06 55 72 12 81
;