Aan de slag met aanbesteding eten & drinken bij Vivantes

Gasfornuis_web

Recent hebben we te horen gekregen dat onze reactie op de door Vivantes in de markt gezette vraag naar een oplossing voor hun uitdaging voor eten & drinken door hen is geaccepteerd. Leuk om met hen aan de slag te gaan!

De vraag van Vivantes kwam na uitwerking neer op een opdeling van hun ‘uitdaging’ in een tweetal stappen:

  1. Het opstellen van een business case voor besluitvorming door de directie
  2. Ondersteuning bij selectie van een nieuwe foodpartner 

In ons voorstel hebben we ingespeeld op het duidelijke beeld dat er bij Vivantes  was over waar ze naar toe wilden en welke stappen gezet zouden moeten worden. Die verschillende stappen lagen heel erg in lijn met de coöperatieve gedachte van Intrakoop. Door te denken in verschillende stappen wordt namelijk optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare kennis van zowel Vivantes als Intrakoop.  

In de uiteindelijke uitvraag hebben ook drie andere bedrijven meegedaan. In het gesprek waarin we hoorden dat de keuze op ons gevallen was liet Vivantes weten dat we het beste geluisterd hadden naar hun vraag en daarbij met de voor Vivantes meest passende oplossing kwamen.

En nu gaan we met veel energie dit mooie traject in het zuiden van Nederland begeleiden.

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over Eten & Drinken of sta je zelf aan de vooravond van een aanbesteding op dit gebied? Neem dan contact met me op.

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83
;