Op zoek naar nieuwe werkplek-hardware?

ICT

“We gaan iets heel nieuws doen”, zo begon ooit het verhaal van Sport 7. In diezelfde valkuil trappen wij natuurlijk niet, maar we gaan wel iets nieuws doen in de ICT-omgeving van de zorg.

Dagelijks ervaren we dat samenwerken in inkooptrajecten loont. Zo hebben wij vanuit Intrakoop recent met een aantal zorginstellingen samen LED-verlichting ingekocht wat heeft geleid tot mooie resultaten en stevig bijdraagt aan duurzaamheidsdoelstellingen. In datzelfde domein zijn we nu ook  bezig om een aanbesteding op het gebied van zonnepanelen op te starten. 

Op het gebied van ICT zijn we overtuigd dat het samen inkopen tot een betere deal leidt. We gaan dan ook samen met onze leden een aanbesteding vormgeven op het gebied van werkplek-hardware. Waarom werkplek-hardware? Omdat we daar veel vragen over krijgen.

Hoe zien wij zo’n aanbesteding voor ons?

Samen met jullie vormen we een aanbestedingsteam. Dit is de groep die samen vaststelt wat we exact willen uitvragen en hoe we komen tot gunning. 

De bedoeling is om in het  aanbestedingsteam te komen tot een functionele uitvraag aan de grotere fabrikanten van ICT hardware. We stellen voor deze te focussen  op het gebied van PC’s, Thin-Clients en laptops. Hierbij moet je denken aan de hoeveelheid geheugen, wat voor soort processor en de capaciteit van de harde schijf etc. In het aanbestedingsteam zullen we het Programma van Eisen vaststellen.  

Naast de hardware zullen we wanneer daar belangstelling voor is ook kijken naar aanpalende dienstverlening. Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van software (imagen) op de hardware of het daadwerkelijk op de werkplek plaatsen van de hardware. 

Wat zoeken we?

Wij zoeken enthousiaste deelnemers voor  het aanbestedingsteam en Intrakoopleden die hun ICT-werkplekken op deze wijze willen aanbesteden. 

Heb je als zorginstantie nou net behoefte aan nieuwe werkplekken of oriënteer je je op een mogelijke vervangingsinvestering?  Hieronder de details van onze ICT-adviseur. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten of stap je meteen in? Neem dan contact op met Patrick.

Patrick van Lonkhuijzen
ICT-Adviseur
  • 06 55 72 12 81
;