;

Volume voor duurzame verlichting verdubbeld!

Lamp verwisselen_web

Sinds januari 2018 hebben we een raamovereenkomst met Signify (voorheen: Philips Lighting) voor duurzame verlichting. Als resultaat van een inkooptraject samen met Parnassia Groep, ‘s – Heeren Loo en Altrecht. Ook andere leden doen mee aan deze overeenkomst, waaronder twee ziekenhuizen. Het volume is nu maar liefst verdubbeld: van verlichting voor 300.000 m2 naar 600.000 m2.

En dat is nog niet alles. Er zijn meer leden aan het inventariseren welke renovatie- of vervangingsprojecten er voor verlichting aankomen. En ook jij kunt van de voordelen van deze raamovereenkomst profiteren.

Je voordelen

  • We hebben al een selectie gemaakt van hoogwaardige kwaliteit verlichting uit het assortiment.
  • We hebben condities afgesloten die normaal gesproken alleen voor hele grote projecten mogelijk zijn.
  • De garantie is verlengd naar 5 jaar, gebaseerd op de gemiddelde terugverdientijd van de lampen en niet op branduren.
  • Je kunt de levering laten lopen via je installateur of aannemer. 

Hoe kun je meedoen?

Je kunt profiteren van alle voordelen, als je namens je zorgorganisatie commitment geeft voor deze raamovereenkomst. Verder geldt als criterium dat je de komende twee jaar een project of meerdere projecten voor de vervanging van je verlichting door ledverlichting hebt gepland.

Ook door het verscherpt toezicht op wetgeving en de doelstelling van de overheid om te verduurzamen, ontstaat er steeds meer vraag naar energiebesparing. Een van de maatregelen die je in 5 jaar terugverdient is duurzame verlichting.   

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil jij meer weten en ook meedoen? Neem dan contact op met

Jesse Schrama
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 46 13 54 46
;