Mobiele telefoons, wie koopt ze niet?

Arts aan telefoon_web

Je kan er van alles van vinden, maar de mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven.

En omdat dat dagelijkse leven ook ons dagelijkse werk omvat zal je als werkgever zo af en toe een groter of kleiner aantal mobiele telefoons moeten aanschaffen. Het is niet anders. 
Intrakoop helpt je graag dat op een efficiënte en slimme manier te doen. Efficiënt omdat je gebruik kunt maken van onze expertise en slim omdat wij de markt en daarmee de prijzen kennen. Tel daarbij op dat samen ons volume behoorlijk groot is en alle onderdelen voor een geslaagde aanbesteding van je nieuwe mobiele telefonieoplossing liggen voor het oprapen. 

Wat gaan we doen?

We schreven het hierboven eigenlijk al, door middel van het zoeken van gelijkgestemden willen we op korte termijn een collectieve aanbesteding doen voor mobiele telefoons. Vanuit de functionele eisen gaan we opzoek naar de partij die de best passende oplossing heeft. Wat de uitkomst ook is iPhones, Android toestellen of iets anders maakt ons niet uit. Wij werken merkonafhankelijk, slim, snel en goedkoop. 

Hoe gaan we dat doen? 

Samen met jullie vormen we een aanbestedingsteam. Dit is de groep die samen vaststelt wat we exact willen uitvragen en hoe we komen tot gunning. 

De bedoeling is om in het  aanbestedingsteam te komen tot een functionele uitvraag aan de grotere fabrikanten van mobiele telefoons. Uiteraard worden jullie eisen daaromtrent meegenomen.  
Naast de mobiele telefoons zullen we wanneer daar belangstelling voor is ook kijken naar aanpalende dienstverlening. Denk dan bijvoorbeeld aan oplossingen voor mobile device management of uitleveren aan de medewerkers met instructie.

Wat zoeken we?

Wij zoeken enthousiaste deelnemers voor  het aanbestedingsteam en Intrakoop-leden die hun mobiele telefonie op deze wijze willen aanbesteden. 

Heb je als zorginstantie nou net behoefte aan nieuwe telefoons of oriënteer je je op een mogelijke vervangingsinvestering?  Hieronder de details van onze ICT-adviseur.

Deel dit artikel

Neem contact op

Patrick van Lonkhuijzen
Consultant
  • 06 55 72 12 81