;

Besparen op Microsoft licenties?

Softwarelicenties

Bespaar stevig en legaal op de aanschaf van Microsoft licenties

Via onze partner Protinus IT kunnen wij je helpen bij de aanschaf van  (gebruikte) Microsoft software licenties. Het gaat daarbij om Microsoft software volume licenties met hoge kortingen, afkomstig van Europese organisaties met een overschot aan Microsoft licenties. Dit overschot kan ontstaan door; migratie naar de Cloud, saneringen, faillissement en/of fusies.

Wat zijn de voordelen voor jouw zorgorganisatie?

  • Licenties zijn niet aan slijtage onderhevig. Derhalve zijn tweedehands licenties, identiek aan nieuwe!
  • Je hebt de mogelijkheid exact de versie aan te schaffen die je zoekt en hoeft daarmee niet een nieuwe duurdere versie te downgraden
  • Ook kleine(re) aantallen kunnen worden aangeschaft
  • Jouw organisatie heeft de kans om hiermee tussen de 30-70% op de aankoop van software licenties te besparen.

Onvoldoende licenties?

Je kan licenties tekort komen door bijvoorbeeld groei, bedrijfsovername of n.a.v. een (baseline) audit. Soms is het dan niet nodig om de laatste versie van de software te gebruiken. Het kopen van gebruikte licenties is dan een uitstekend alternatief. Je koopt exact de versie van de software die je nodig hebt maar tegen een veel lagere prijs dan voor nieuwe licenties.
Wij garanderen dat alle software licenties afkomstig zijn uit EU-landen en we bieden een bewijs van eigendom voor elke aankoop / verkoop in overeenstemming met de EU-richtlijn 2009/24/EG Software.
 
Welke Microsoft licenties worden er met deze kortingen aangeboden?

Het assortiment bestaat uit bijna alle edities van Office en Microsoft SQL Server, Exchange en Windows Server producten. Ook de applicatie software zoals; Project, Visio, Biztalk, CRM etc.  zijn leverbaar.

Voordelen voor je organisatie:

  • Risicoloos de mogelijkheid om te besparen op het ICT budget
  • Volledige ondersteuning tijdens en na de transfer procedure
  • Gegarandeerd auditproof en legaal
  • Een (kosteloos) informerend gesprek is altijd mogelijk,

Wij staan tot je beschikking om jouw budget, zo effectief als mogelijk in te zetten. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk ook altijd direct met ons contact opnemen.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Patrick van Lonkhuijzen
ICT-Adviseur
  • 06 55 72 12 81
;