Wie wint dit jaar de LPM Award?

Essity TENA wint Intrakoop Beste Leverancier Award 2017

Wil je dat de prestaties van jouw Intrakoop-leveranciers nog meetellen voor de Intrakoop Beste Leverancier Award 2018?

Op 29 november is het weer zover. Tijdens het eindejaarsevent reiken we de Intrakoop Beste Leverancier Award 2018 uit aan de Intrakoop-leverancier waarvan leden de prestaties het best hebben beoordeeld.

De award is gebaseerd op de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting (LPM). Hiermee maken we de prestaties van leveranciers inzichtelijk. De LPM garandeert dat de tevredenheid over de prestaties transparant, objectief en eenduidig wordt gemeten.

Wie doen ermee?

Tot nu toe zijn er 9 leveranciers die genoeg beoordelingen hebben om in aanmerking te komen voor de award. Tientallen leveranciers zitten nog in de voorronden. Zij hebben wel beoordelingen, maar het zijn er nog niet voldoende. 

Wil je dat de prestaties van jouw Intrakoop-leveranciers nog meetellen voor de Intrakoop Beste Leverancier Award 2018? Laat je organisatie je leveranciers dan beoordelen via onze online leveranciersprestatiemeting. Zonder beoordelingen geen deelname aan de award. Alle beoordelingen tot 1 november 2018 tellen mee.

Voordelen leveranciersprestatiemeting

Het gebruiken van de online leveranciersprestatiemeting levert je diverse voordelen op:

  • Je weet hoe tevreden jouw collega’s zijn over je leveranciers. 
  • Je kunt de prestaties van je leveranciers vergelijken met hun prestaties bij vergelijkbare zorgorganisaties en de resultaten gebruiken om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren. 
  • Je kunt de LPM ook gebruiken om kwaliteitskeurmerken te behalen zoals HKZ, NIAZ, ISO en PREZO.

Scoort jouw leverancier op een aantal aspecten slechter dan de landelijke benchmark? Dan weet je meteen waaraan gewerkt moet worden. Zo help je jouw leverancier zijn kwaliteit verhogen. 

De Intrakoop Beste Leverancier Award bestaat sinds 2015. Eerdere winnaars van deze award zijn Mediq Medeco (2015) en Essity Tena (2016 en 2017). We geven met deze prijs aandacht aan het belang van een goede samenwerking tussen zorgorganisaties en leveranciers voor de kwaliteit van zorg.

Deel dit artikel