CSU neemt schoonmaakactiviteiten ISS over

Schoonmaak en Textiel

Schoonmaakbedrijf CSU kondigt aan medio november de schoonmaakactiviteiten voor circa 70 opdrachtgevers van ISS Facility Services, inclusief klanten in de zorg, over te willen nemen. Zo’n 2.200 medewerkers treden in dienst bij CSU.

De overname van deze activiteiten sluit goed aan bij de strategische keuzes van beide partijen. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De verkoop betreft klanten van enkelvoudige schoonmaakdiensten met een landelijke spreiding.

Op dit moment heeft de overname geen invloed op de Intrakoop-overeenkomst met ISS Healthcare. Ook het contract dat jouw organisatie met ISS Healthcare heeft blijft tot nader bericht van kracht.

Lees meer over de voorgenomen overname

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met mij op:

Joost Geerlings
Adviseur
  • 06 20 60 39 44