Aanbesteding zonnepanelen gegund!

Duurzaam

In mei van dit jaar zijn we gestart met de aanbesteding zonnepanelen voor leden, in totaal 18 gebouwen zijn ondertussen aangemeld door onze leden.

'We' zijn: Intrakoop, gebouwverduurzamer INNAX en de leden Tangenborgh, Aafje, Interzorg Noord Nederland en Frion. Dat betekent ongeveer 6000 zonnepanelen die jaarlijks circa 1,5 miljoen kWh gaan opwekken. Dat is evenveel als 500 huishoudens! Hoera voor de verdere verduurzaming van de zorg in Nederland.

Opwekgarantie en 15 jaar garant

We wilden een innovatieve uitvraag in de markt zetten door de leverancier verantwoordelijk te maken voor het resultaat (opwek stroom). Ook al vielen daardoor veel potentiële leveranciers af (zij konden die opwekgarantie niet geven). We hebben een leverancier gevonden die een opwekgarantie geeft én het aandurft om 15 jaar garant te staan voor onderhoud, monitoring en schoonmaak van de zonnepanelen.

Raamovereenkomst bijna klaar

De naam van de leverancier brengen we naar buiten zodra de raamovereenkomst is ondertekend. De leden die vooraf commitment hebben afgegeven zijn hiervan al wel op de hoogte. De door de stuurgroep leverancier kwam als beste uit de bus op zowel kwaliteit als prijs. We gaan nu de raamovereenkomst in orde maken, zodat ook andere leden in kunnen stappen! 

Wil je je organisatie ook aanmelden voor zonnepanelen? Neem dan contact op met Jesse Schrama via jesse.schrama@intrakoop.nl

Deel dit artikel

Neem contact op

Jesse Schrama
Inkoper/productmanager
  • 06 46 13 54 46