Rondetafelgesprek strategie Intrakoop

Groep mensen in vergadering

Op donderdag 4 oktober vond een eerste rondetafel­gesprek plaats met leden van Intrakoop. Vooraf is leden gevraagd welke onderwerpen zij willen bespreken. Het doel: leden meer betrekken bij de strategie van hun coöperatie en interactief ervaren “wat er leeft”. Intrakoop doet dit met groepen leden om zo de discussie tussen leden onderling te stimuleren.

De bijeenkomst leverde een veelheid aan meningen en ervaringen op over onderwerpen als: de kwaliteit van onze huidige dienstverlening, ons financieringsmodel en het vergroten van de ledenbetrokkenheid van leden bij hun coöperatie. Ook resulteerde deze gesprekken in een aantal adviezen over en verbetervoorstellen voor onze huidige of nieuw te ontwikkelen dienstverlening.

Interesse in deelname?

Ook in 2019 blijft Intrakoop in gesprek met haar leden in rondetafel­gesprekken. Zo vergroten we de betrokkenheid van leden bij de strategie van hun coöperatie. Wil jij ook actief meedenken over (de strategie van ) jouw coöperatie? In de agenda op onze website vind je alle geplande data inclusief locaties voor 2019.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op:

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06
;