Intrakoop Jaarverslagenoverzicht, iets voor jouw organisatie?

Resultaten bespreken_web

Intrakoop publiceert al een aantal jaren de Intrakoop Jaarverslagenanalyse.

De  jaarverslagenanalyse biedt onder meer inzicht in de inkomsten, uitgaven en balanspositie van deelmarkten en individuele zorgorganisaties en maakt het belang van inkoop zichtbaar. In deze analyse worden de financiële kengetallen van Nederlandse zorgorganisaties in kaart gebracht. De jaarverslagenanalyse wordt ieder jaar met veel belangstelling gevolgd door onze leden, leveranciers en externe stakeholders in ons aandachtsgebied. 

200 parameters van ruim 1.500 zorgorganisaties

Het gegevensbestand dat ten grondslag ligt aan de jaarverslagenanalyse is, tegen vergoeding, ook beschikbaar voor onze leden, leveranciers en overige stakeholders. In totaal gaat het om bijna 200 parameters van ruim 1.500 zorgorganisaties, waaronder financiële kengetallen als omzet, winstgevendheid, balanspositie, inkoopkosten alsook productie gerelateerde kenmerken als het aantal patiënten en de ligduur.

Wil je de Nederlandse markt per provincie kunnen onderscheiden op soort instelling, aantal patiënten/bewoners, gemiddelde leeftijd en het aantal dagen dat men verblijft? Wil je weten welke VVT instellingen in ons land een groot/gemiddeld of laag percentage van hun totale ‘spend’ uitgeven aan voeding? Dan is onze Intrakoop Jaarverslagenanalyse echt iets voor jouw organisatie. 

Historische cijfers en gerelateerde overzichten

Naast bovenstaande gegevens zijn ook historische cijfers beschikbaar. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om andere gerelateerde overzichten  af te nemen. Zo kunnen we kengetallen ter beschikking stellen over langlopende leningen, bestuurders/toezichthouders en accountantskosten. Uiteindelijk kunnen deze gegevens leveranciers ook helpen hun markten te bewerken en daarmee inzicht te bieden in de financiële kengetallen van de diverse zorgorganisaties. 

Informeer bij je adviseur of productmanager/inkoper naar de verschillende mogelijkheden die Intrakoop je op dit terrein biedt. 

Deel dit artikel