Astrid Willemsen in de jury van de Corporate Fashion Award 2018 ​

Corporate-Fashion-Home

Op 15 november aanstaande vindt in Rotterdam de 10e editie van de uitreiking van de Corporate Fashion Award plaats.

De Corporate Fashion Award is een tweejaarlijks evenement waarbij zes categorieën ‘workwear’ worden beoordeeld door een deskundige jury met als uiteindelijke doel de uitreiking van de prestigieuze Corporate Fashion Award. De jury komt tot haar definitieve keuze na de volgende stappen:

  • Aanmelden, je kan je collectie aanmelden als je een nieuwe collectie hebt bedacht, ontworpen en/of ontwikkeld.  (inschrijvingsdatum is al voorbij)
  • Pitch, als je collectie door de eerste selectieronde is, vindt er een pitch presentatie van ongeveer een half uur aan de vakjury plaats (pitch heeft al plaatsgevonden)
  • Nominaties, na de pitch selecteert de vakjury per categorie 3 bedrijven. In totaal worden 18 collecties genomineerd, 3 in 6 categorieën.
  • Catwalk, de 18 genomineerden tonen hun collectie op een spectaculaire manier tijdens het evenement op 15 november aan de vakjury en het publiek.
  • Uitreiking,  per categorie wordt er 1 award uitgereikt aan het bedrijf dat een nieuwe collectie heeft laten ontwikkelen, 1 award aan de ontwerper die de collectie heeft bedacht en 1 award aan de fabrikant die de collectie heeft gefabriceerd.

Een gedegen procedure. Het leuke is dat Intrakoop dit jaar gevraagd is om een medewerker af te vaardigen voor de vakjury. In eerste instantie werd onze collega Karin van Zuijlen-Buwalda hiervoor geselecteerd vanwege haar expertise op het gebied van duurzaamheid, door haar bevalling is zij recent vervangen door collega Astrid Willemsen.

Wij wensen de genomineerden alle succes op 15 november en zijn benieuwd naar welke bedrijfscollectie de winnaar van de Corporate fashion Award 2018 wordt. 

Meer informatie over de award vind je hier: https://www.corporatefashionaward.nl 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86
;